VéZsé futás

2013.05.11 Szombat, 00:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

24:00:00

Távolság

127.28 km

Tempó

11:19 p/km (5.30 km/h)

Edzésleírás

24órás VB Steenbergen.

Ambivalens érzések kavarognak bennem,Sajnos nem úgy sikerült ez a hétvége ahogy elterveztem elterveztük pedig minden adott volt-majd nem -hogy jól sikerüljön. Remek csapattársaim-Zsófi,Anita,Ervin.  Gábor és Szilvi külön mentek és külön voltak tőlünk- és egy igazán profi csapatvezető-Pintér Tibi-állt a segítségemre hogy kihozzam magamból a maximumot.Az előzetes pályabejáráson még minden nagyon tetszett bár már ekkor is fújt a szél még szép napos időben nem volt zavaró.Vártam,vártuk már nagyon a verseny kezdetét a megnyitó a tésztaparty és az egész nemzetközi kavalkád mind-mind azt az érzést erősítették hogy egy nagyon jó kis verseny lesz ez,és hogy mégsem így lett azért csak magamat hibáztathatom.

A rajtnál  megölelgettük egymást majd a rajt után próbáltam nem elfutni az elejét miközben zúgtak el mellettem az emberek.Ez sikerült is de a múlt heti hátfájásom már negyvenél kezdett nagyon fájni és ez kezdett lassítani rendesen.Tudtam hogy valamikor elfog múlni de amikor minden lépésnél egy kötőtűt szúrnak az emberbe elég lassan tud múlni az idő.Aztán két advillal lekezeltem bár a fájdalom maradt már nem volt elviselhetetlen.A gyomromat próbáltam egyben tartani de ez sem sikerült ami máskor bevált most nem müködött és semmit nem tehettem ellene.Ezek voltak a belső gondjaim de ezekkel még tudtam haladni bár nem úgy ahogy elterveztem de már csak egy dolog érdekelt pályán maradni mindenáron.Hogy ez mégsem sikerült az a külső körülményeknek köszönhető és persze annak hogy nem készültem ilyen extrém időjárási körülményre.Nem volt -mert nincs- olyan dzsekim ami megvédett volna a jéggel néhol orkán erejű széllel kevert esőtől ami valamikor  csak esett valamikor ömlött és ez négy öt fokban nem olyan kellemes. Amikor már nem maradt száraz ruhám és úgy futottam  hogy rám fagyot a csurom vizes  cuccom kilátástalanak tünt a helyzetem.Külső és belső körülmények arra késztettek hogy adjam fel és én már megint túl gyenge voltam hogy ellent tudjak állni a feladás csábításának.

Igen, pont ez a két dolog kell az ultrafutáshoz ,fej és gyomor.

        és nekem ezekből egyik sincs...............nagyon sajnálom.....

 

Gratulálok csapattársaimnak akik igazi medvék voltak Szilvinek Anitának,  Gábornak, Zsófinak és Ervinnek.

Tibinek mindent köszönök igazi csoportvezető voltál !!!

 

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
24:00:00 127.28 11:19 5.30 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

16 hozzászólás

Blue képe

Blue 4038 napja

Gratulálok Vézsé!

asdf képe

asdf 4039 napja

Ott tavaly nem fagytunk szét, az egyszer biztos :)

VéZsé képe

VéZsé 4039 napja

A Sárvári futásomkor könnyedén mentem nem fáradtam el.  A VB elött sem éreztem fáradtságot és közben sem volt erőnléti gondom.Szét fagytam és elmerevedtem remegtem rázott a hideg hogy mások miért tudtak menni azt nem tudom......mindegy majd az Ubén meglátjuk hogy mit tudok.  

 

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4039 napja

Hát,ez nem a te versenyed volt....van ilyen is,és lesz olyan is ahogy te is tudod minden tökéletes lesz,és nagy eredményt tudsz elérni majd.

5 fokban,esőben én is feladtam volna ha tudom csak szenvedés lesz az egész,és úgy se tudok jó eredményt elérni.Hogy ez azt jelenti,hogy fejben gyenge valaki,vagy csak egyszerűen józan ésszel nem vállal be esetleges komolyabb sérüléseket nézőpont kérdése.

Egyébként láttam Ervin barátom lábát a verseny után,amin nem lehet tudni,most vajon az egyik lábujja pontosan mi is akar lenni,és ez már

"szép"volt a verseny közbeni-utánihoz képest....

 

 

powerhiker képe

powerhiker 4040 napja

Vézsé, nem lehet hogy prózaibb az ok, és egyszerűen túl közeli volt a 12 órás, nem pihented ki?

Knight képe

Knight 4045 napja

Nagyon szurkoltam és biztos hogy megint erősebb lettél!!

VéZsé képe

VéZsé 4045 napja

Köszönöm az építő "kritikákat"hiszem hogy leszek még a napfényes oldalon is !!

Wojtek63 képe

Wojtek63 4045 napja

Szívből gratulálok Zsoltikám!

Ahogy Te mondtad nekem, tedd szépen a "helyére" ezt a 127 km-t. Van értéke, hidd el!

Nagyon köszönöm, hogy megosztottad a történéseket, érzéseidet. Én is ezektől a "pontoktól" rettegek, amikor nem tudod honnan odatenni azt a pluszt, ami kellene a továbbmenetelhez, és elképzelni, hogy 4-5 óra múlva majd jobb lehet.

Lassan kezdem úgy érezni, hogy erre nem lehet felkészülni. Ezt nem lehet edzeni. Mindig, minden egyedi. Talán egy a lényeg: nagyon "akarni" kell!

Akard a folytatást! Egyszer ki kell jönnie e "lépésnek".

További öröm edzéseket kívánok!

faxau képe

faxau 4046 napja

Nem csoda ilyen körülmények közt a feladás. Persze vannak akik nem adták fel. Ezt a tábort fogod erősíteni legközelebb!:)

tsoma képe

tsoma 4047 napja

... kicsi korom egyik önmotiváló versikéje: Fel a fejjel, ki a mellel/ Gyáva ember aki nem mer...!

Nekem most is bejön.... Hatékony és gyors regenerálódást!

Gratula!

illus képe

illus 4047 napja

Sajnálom hogy az időjárás kifogott rajtad, ilyen körülmények közt semmi szégyenkeznivaló nincs abban, hogy kiszálltál. Én edzéseken látlak, iszonyat erős vagy, látom, hogy benned van a jó eredmény lehetősége, csak meg kell tanulni előhozni magadból, hogy a versenyeken is tudd azt, amit edzésen. Én ugyan ultra futó nem vagyok, de valamennyit értek a fej programozásához, ha gondolod, üljünk le erről beszélni valamikor, hátha tudok segíteni valamicskét, és vissza tudok adni abból a sok támogatásból egy keveset, amit tőletek kaptam.

 

pecsenye képe

pecsenye 4047 napja

küzdöttél ez a lényeg!

Levicopter képe

Levicopter 4047 napja

Óriási sportember vagy és elötted még az élet !!!!!!!!!!

toncsofia képe

toncsofia 4047 napja

Lesz ez még sokkkkkkkkal jobb is!!!!!

VéZsé képe

VéZsé 4047 napja

Köszönöm Zoli !!! Nincs szégyelnivalóm keményen edzettem és ezután is keményen fogok  de átkell gondoljam a dolgaimat. Szeretek futni, szeretek egyedül és csapatban edzeni, szeretem ezt a közeget, szeretek versenyezni, szeretek segíteni másoknak. De amit meglehet oldani edzéssel azt már beletettem-persze magamhoz képest-a többi is fejleszthető de ott még nagyon az út elején járok. Remélem lesz még időm azokat is fejleszteni......   

dilisuni képe

dilisuni 4047 napja

Hajnali négyig ott ültem a gép előtt és nyomkodtam a frissítést, hogy hátha azt látom, hogy tovább tudtál menni, de akkor már sejtettem, hogy nagy a baj és most nincs rá megoldásod. Nagyon durva lehetett ilyen körülmények között versenyezni :( 
Mindened megvan ahhoz, hogy még jobb ultrafutó legyél. Azért, hogy ott legyél a VB-én kőkeményen megdolgoztál, szintén extrém körülmények között (csak akkor a meleg miatt) teljesítettél, lettél a 24 órás OB ezüstérmese. Most belekóstolhattál a legnagyobbak világába, testközelből láthattad a világcsúcstartót, illetve a jelenlegi legnagyobbakat, futhattál velük, mellettük. Valamint képviselted hazánkat egy világversenyen. Remélem hatalmas élményt adott és ez arra fog sarkallni, hogy még keményebben dolgozz, hogy a következő világversenyek egyikén újra együtt futhassatok. 
Gyerünk tovább, mert vár a mi kis hazai tavunk.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!