hencs007 futás

2013.05.12 Vasárnap, 08:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:57:00

Távolság

8 km

Tempó

07:08 p/km (8.42 km/h)

Pulzus

Átlag
144
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

Eszméletlen gyönyörű idő volt! Még időben kiértem, a "tömeg" előtt. És ma kezdetét vette a nagyon tudatos futásaim sorozata. Építeni szeretném a szervezetem, ezért pulzuskontrollt vezettem be. Ma 140-et lőttem be, hááát, nem volt 1xrű tartani. De most ez a kihívás. A lassúnak tűnő, de egyenletes futás. Eleinte megőrültem, de aztán nagyon jó volt, mert tudtam figyelni a légzésemre, ahogy a lábam váltogatva a talajt fogja, figyeltem, hogy használom a csípőm, egyenes-e a hátam és közben eszméletlen finom illatokkal telt meg az orrom, tiszta levegővel a tüdőm és hallgattam a madarak hangos csivitelését... ej, de futottam volna még  tovább, de elsőre ennyit engedélyeztem - folyt. köv. :-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:57:00 8 07:08 8.42 0 0 0 144
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

SzJucus képe

SzJucus 4025 napja

:)))) Értem én... De én pl még magamnak se bírom elviselni, ha megszabom, hogy mennyit, hogyan... Onnantól nem esik jól.... Bármi ami kell vagy muszáj, az már nem esik jól. És a határok meg... Én asszem szeretem feszegetni őket, olykor át-átlépni......:)

hencs007 képe

hencs007 4025 napja

Ha rám kényszerítenék, én is képtelen lennék így futni! :-))) De ezt most én akarom így, mert az az elképzelésem, h ez jó lesz.

A határok át- vagy át nem lépésének" kérdésköre nekem is mindig aktuális, ugye... :-))) És hát az a  legjobb, ha olyan a "magánterületen" gyakorolhatok, mint pl. a futi... Kontroll, fegyelem versus határtalanság, végtelenség... oldódás... ;-)

SzJucus képe

SzJucus 4025 napja

Hihetetlen vagy!!! :))) Hát én képtelen lennék így futni :)) Hogy így kontrolláljam magam közben... Mongyuk nekem amúgyis nehezen megy a határok nem túllépése, az élet minden más területén is...:)))

Na, hajrá!!!! :))))

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!