nell1 futás

2013.05.05 Vasárnap, 07:45:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:40:42

Távolság

5.9 km Szint: 7 m

Tempó

06:54 p/km (8.70 km/h)

Edzésleírás

Na, ez érdekesen alakult. Elég zűrösnek ígérkezik a nap, szóval gondoltam futok reggel, azt még úgysem próbáltam, meglátjuk milyen lesz. Az első gond az volt, hogy mit vegyek fel. Én reggel majd meg szoktam fagyni, mikor dolgozni megyek, de ez most mégiscsak futás... hát térdnadrág+póló lett. Az elején fáztam is tisztességesen, morogtam magamban, miért nem öltöztem fel jobban. Negyed kilenckor már azon gondolkoztam, hogy trikó jobb lett volna :-) Szóval ilyenkor elég gyorsan melegszik az idő mint megtapasztalhattam. Aztán sajnos igen sürgős dolgom támadt, igyekeztem én is úrinő módjára hazaérni, ugye ;-) és utána még visszamentem hogy meglegyen a mai távom, amit akartam. 

A második menetben viszont az oldalam szúrt elég tisztességesen, szenvedtem vele. 

A tapasztalat pedig a reggeli futásról: nagyon gyors a hőmérsékletváltozás felfelé, alig vannak az utcán, csak 1-2 kutyás meg 1-2 néni, nekem nehezen ment, de én általában nehezen szedem magam össze reggel. Szóval összességében este jobban esik. Most az járt a fejemben, hogy mennyi dolgom van még ma, úgyhogy haladjunk, haladjunk... esténként viszont inkább olyan mediatív, levezetése a napnak, olyan békés, kellemes. Más a levegő, mások az illatok. Szóval teljesen más.

 

Oh, és mire hazaértem a pici lányom finom reggelivel várt, rozsos magos izé, meg csirkesonka, meg saláta, meg szivecske alakúra összerakott koktélparadicsom :-)))

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:40:42 5.9 06:54 8.70 7 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

nell1 képe

nell1 4056 napja

Hétköznap esélytelen a reggeli futás, ötkor kelek, hatkor indulok, semmire sincs idő. Szombaton piac, bevásárlás, jó korán, hogy utána még legyen idő minden egyéb házimunkára, szóval csak vasárnap lehetne reggel menni, de akkor meg egy nap végre amikor nem kell időre felkelni... hát, ki szoktam használni, és inkább alszom 7-ig, 8-ig, fél kilencig, mikor hogy :-)

Lehet, hogy hajnalban tényleg megintcsak más, és annak is biztos megvan a maga varázsa.

Az estéket pedig kifejezetten szeretem :-)

Tündüs képe

Tündüs 4057 napja

Én meg a nap bármelyik szakaszában futok,műszaktől függően, csak hagyjanak. Egs!

holovacz képe

holovacz 4057 napja

Én mint reggeli futó :)), azért kelek gyakran négykor, hogy ötkor ki tudjak menni futni, mert az alatt az egy óra alatt magamhoz térek mind agyilag, mind testileg, valamint azért korán szeretek menni, mert egyrészt utána dolgozni kell menni, másrészt meg mert kora reggel még nagyjából ugyanaz a hőmérséklet van, úgy hétig... hét után indulva már valóban gondot szokott nekem is okozni, ez főleg hétvégeken fordul elő, hogy fázom induláskor, ezért csöppet melegebben öltözök, amit fél-egy óra múlva meg is bánok rendre... :) ... este viszont nekem már meleg van... úgyhogy inkább a hajnalokat részesítem előnyben... én azzal vagyok úgy, mint Te az estével, minden teljesen más, mint a nap többi részében... :)

Briel képe

Briel 4057 napja

Ez nagyon aranyos fogadtatás! :)

A reggeli futáshoz én is hasonlóan állok, mint Te, örülök, ha összeszedem magam. Szóval én azt tapasztaltam, hogy legalább másfél órának el kell telnie keléstől futásig, akkor rendben a dolog. Szóval, nálam ez jó korai kelést jelentene egy - mondjuk 7 órás induláshoz! :)))

 

És tök jó, hogy nem hagytad félbe, lementél mégegyszer! Egészségedre!

RunKa képe

RunKa 4057 napja

Anyák napja :)))  Pedig érdemes trikóban elindulni, ha futsz, úgysem fázol, gyakran összekeverjük a hideget a hűvössel :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!