Hauanita túra

2013.04.20 Szombat, 18:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:50:00

Távolság

2.3 km

Tempó

21:44 p/km (2.76 km/h)

Edzésleírás

Miután múlt csütörtökön sikeresen likvidáltam a kislábujjamat, ami valszeg el is tört, pár (remélhetőleg "csak" 4) hét pihenőre ítéltettem. Mondjuk reggelente meg meló után is megteszem az utat a buszmegállóig/tól (két alkalommal mentem busszal, amikor nagyon fájt a lábam, de inkább bicegtem, minthogy buszra várjak), csak azokat sosenem szoktam beírni.

Mindenesetre ez már az a pont volt, amikor kishíján bekattantam fenn, úgyhogy elmentem megvenni a jövő hétvégi hazavonat-jegyet (oda busszal), majd visszafelé egy darabon sétáltam a Tisza-parton a gyönyörű tavaszban. Jól esett. Csak a szívem szakadt meg, amikor láttam a sok-sok futót, de már csak alig 3 hét, és én is újra köztük leszek - remélhetőleg. Azért egy fagyival vigasztaltam magam, fincsi volt :))

Amúgy meg az avicc, hogy azt hittem, hogy majd nem futok, mi mindenre lesz időm, de nem. Egyszer sem jutottam el például a súlyzóimig. A jövő hét meg fullra be van táblázva szintén.Nyakunkon az érettségi, tudniillik, és szinte csinálnak is valamit a gyerekek :D

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:50:00 2.3 21:44 2.76 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!