dilisuni futás

2013.04.13 Szombat, 08:15:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:03:00

Távolság

20 km

Tempó

06:09 p/km (9.76 km/h)

Edzésleírás

Pontosabban 16 km futás és 4 km séta.
Elcsesztem. Ki kellett volna tartanom és nem lett volna szabad még ráfutnom a nem teljesen gyógyult lábamra. 5 pihenőnap után, pénteken éreztem úgy, hogy bárhogy mozgatom a lábfejem, már nem érzek semmilyen szúró, égő fájdalmat. Attila mondta, hogy menjek ki az edzésre és sétáljak, amíg a többiek futnak. Ő is tudta (valószínűleg), én is, hogy erre képtelen vagyok, be is álltam a többiek közé, laza 5-ös tempóban kellett menni, Zsolti, Tibike, Joci társaságában mentem (Viki és Fidó külön mentek, Dóri szintén, Illus bringázott). 2 kör jól ment, figyeltem a lábam minden rezdülésére, de nem éreztem semmit, de nem mertem elkiabálni. 3. körben már határozottan úgy éreztem, hogy nem 100%-os a bal lábam, "mintha ismét fájna". De gondoltam, hogy csak bebeszélem magamnak és nincs baj, aztán a 4 kör kezdetén már tudtam, hogy nem csak bebeszélem... azonnal sétára váltottam, hogy ne kockáztassak még nagyobbat (minden porcikám futott volna, hihetetlenül élveztem). Egyből kimentem a külső körre, hogy kicsit egyedül legyek a gondolataimmal. Próbálgattam a lábamat, de sajnos nem csak bebeszéltem magamnak, visszajött a szúró, égető fájdalom.
Megfogadtam magamnak - és ezúttal be is tartom -, hogy ha lesz olyan nap, amikor semmilyen fájdalmat nem érzek már, akkor minimum 2 napot még hagyom pihenni és utána kezdem el az edzéseket, szép fokozatosan terhelve.
Sárvár? Nagy álom. Nem hagyom elveszni, de azért az egészségem fontosabb. A szigettől 600 méterre lakva, látva, hogy a fél város ott fut, nagyjából egy kínzással ér fel, hogy én nem futhatok... és az elmúlt 4 napban 2x normál, utcai ruhában kimenni a szigetre? azt hittem ilyen nem fordulhat elő velem...
tavaly áprilisban csontháryta, idén ez... nem az én hónapom az április... illetve... ez még változhat... és én ebben reménykedem

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:03:00 20 06:09 9.76 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

jrichard76 képe

jrichard76 4047 napja

Örülök hogy megfontoltabb vagy, illetve hogy a gyógyulás már belátható közelségben van, néztem is hogy nem írogaszt mostanában, tudtam hogy miért, csak hogy ilyen hosszan? Szóval jobbulást!

Haanchee képe

Haanchee 4048 napja

Sajnálom, de majd csak helyrejön a lábad. :( Az érzés, amit írtál, ismerős, nekem 9 hónapig tartott, ebből 5-öt nem voltam hajlandó a sziget felé menni. Bízom benne, hogy neked már csak pár nap!

csermi73 képe

csermi73 4049 napja

Türelmet a kihagyáshoz és mielőbbi gyógyulást!

Blue képe

Blue 4050 napja

Jobbulást!

 

mjoci képe

mjoci 4050 napja

Remélem gyorsan meggyógyulsz, és újra futócuccban jösz ki a szigetre.

caribe képe

caribe 4050 napja

Sajnálom, remélem gyorsan helyrejön a lábad. Pedig nagyon bíztam abban, hogy még nem futsz... de hát tényleg "dili" vagy viszont mi így szeretünk :) Fel a fejjel, jobbulást! :)

illus képe

illus 4050 napja

nagyon sajnálom, hogy visszatért a fájdalom. remélem nem sérült nagyon, és hamar helyrejön, de most már tényleg.  jobbulást

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!