dilisuni futás

2013.02.09 Szombat, 08:50:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:19:35

Távolság

20 km

Tempó

03:59 p/km (15.08 km/h)

Pulzus

Átlag
171
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

Rossz előjelek voltak, bokrozás a bemelegítő körön, kifogások keresése, kedvetlenség, mit nem adtam volna ha a múltkori jó hangulatú 40-est kellene futni a mostani helyett.
Mindenképpen végigmegyek, ha nincs sérülés, nem érdekel ha lassan, de megcsinálom. Csakazértis.
Viki, Dóri, Fidó, Zsolti, Szasza, Attila, én. Elindultunk. Az első kilit Zsoltival és Vikivel toltuk, utána egy picit elszakadtunk egymástól, de az első körben nagyjából együtt maradtunk, aztán jött egy MAC-os srác (sajnos nem tudom a nevét), aki elment mellettem és gondoltam, hogy megpróbálok tapadni rá egy kicsit, mert borzasztóan rossz volt egyedül futni. Több mint egy kört húzott, utána meg is köszöntem, biztos, hogy az volt a legjobb köröm, érzésre mindenképpen.
10 kilinél hangyányival 40 percen belül, de utána mintha bedobták volna a törölközőt, időt kértem volna. Nem fájt semmim, nem akartam belehalni, mégis úgy éreztem, hogy nem haladok, csak vánszorgok. Nyulam ellépett tőlem, nem tudtam tartani a tempóját, féltem, hogy durván lelassulok. Kilinként nyugtattam magam, hogy még mindig 4-es tempó körül vagyok, azaz nincs nagyon nagy baj és fogynak a kilik.
Fordulóknál Zsolti, Viki, Szasza, és Dóri Fidóval, no meg Zozóbácsi... mindig erőt adtak... és Toncsi az utolsó körben... juj, pont az emelkedő tetején találkoztunk, elég ramaty állapotban toltam... aztán valahogy csak lement az utolsó kör is, néztem az órát, próbáltam az utolsó 2 kilin picit gyorsítani, hogy beférjek 1.20 alá, szűken sikerült.
Beértem. És akkor jött a köhögő roham és azt hittem, hogy megfulladok... ez van... aztán jobban lettem, de a levezető kör elmaradt. Zsolti hangyányival mögöttem (szerintem neki is pb ez 20 kilin), de Viki is Szasza is gyorsan megérkeztek, szóval mindenki jól teljesítette a 20-ast. Fidó Dórit kísérte, támogatta, szép kis időt sikerült összehozni 10 kilin, alakulnak a dolgok, de hát jön Sárvár, kell is alakulniuk :)
A legjobb félmarcsim 1.27.30 tavaly novemberből, 4.07-es átlagtempóval ... szóval fejlődgetek... köszönöm Attilának, köszönöm Dorcimnak és a teljes kis csapatnak. Jó veletek futni. Jó kis csapat vagyunk. Gyerünk tovább... jöhet az a beígért 70-es a következő hétvégek egyikén.

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:19:35 20 03:59 15.08 0 0 0 171
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

13 hozzászólás

caribe képe

caribe 4113 napja

Ezzel a hozzászólással értek egyet: "Már mindenki tudja hogy jó vag, már csak Neked kellene elhinned magadról!!!" Nagyon gratulálok... azért bíztam benne, hogy hátha összefutunk a szigeten, de ki gondolta volna, hogy hajnalok hajnálán toljátok :)

Remélem a bokros dolog és a köhögő roham is el fog múlni, ne gondolj rá, hesegesd el még a gondolatát is, ha nem "görcsölsz" rá, akkor nem is fog előjönni :)

zozo.m képe

zozo.m 4114 napja

vazz bazz! :) szombaton lefutod a 70-et (meg kellene próbálnom a 40-et), másnap pedig Balboázunk levezetésképpen, de csak ha hajlandó vagy kullogni. :))) Ha nem akkor is gyere! Hú tegnap elmentettek és elfogyott a motivációm :( nagyon rossz egyedül futni a belső sávban. :DD 
Egészségedre! Lassan Lacát is letolod. 

LTimi képe

LTimi 4114 napja

Nagyon szép, gratula a pb-hez!!!

Én meg lemaradtam róla... :( Mire leértünk már tök üres volt a Sziget :(

 

Nagyon jól alakulnak a dolgok, és remélem a köhögés is javul majd!

mjoci képe

mjoci 4114 napja

Brutál kemény vagy.:))

toncso képe

toncso 4114 napja

 

    Ki  Mit  Tud ???      Zoli   ezt  tudod......    Gratulálok,  remekül  teljesítesz.    Nézzed  vissza,hogy  tavaly  ilyenkor miket  futottál.

           Egészségedre !!!

szaboaron86 képe

szaboaron86 4115 napja

Mély meghajlás. Ez aztán oda lett rakva! :)

running Laca képe

running Laca 4115 napja

Tempófutásnál ennél gyorsabban kell futnod!!!! Amúgy jó lesz ez!

Sneci-ke képe

Sneci-ke 4115 napja

fura ezeket a szavakat olvasni, hogy "lassulok", "vánszorgok" ..... elképesztő a tempód, gratulálok

 

VéZsé képe

VéZsé 4115 napja

Már mindenki tudja hogy jó vagy,már csak Neked kellene elhinned magadról !!!Ez nagyon oda lett bas.va Gratulálok Zoli !! Tedd magad vattába és a versenyszezonba "vedd elő magad" újra :-))azért egy kicsit örülök hogy a következő hetekben az állóképességi edzések kerülnek előtérbe :-)))persze azért keddenként még kiélhetjük majd magunkat :-))))Még egyszer szívből Gratulálok !!!!

Fidó képe

Fidó 4115 napja

Kalap emel! Ez már nem kispálya!!!! :)

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4115 napja

Szép-szép! :)

DoraZs képe

DoraZs 4115 napja

Sokat figyelem a mozgásod, de még nem sikerült rájönnöm, hogy hogy' lehet ilyen tempóban futni. Ha meglesz, szólok! Gratulálok, nagyon szép "kis" futás volt! Gratulálok!

szasza képe

szasza 4115 napja

fasza! :-)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!