dilisuni futás

2013.02.01 Péntek, 15:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:41:00

Távolság

20 km

Tempó

05:03 p/km (11.88 km/h)

Edzésleírás

Lebukott... de le ám...
Az úgy volt, hogy később indultam mint Dóri, gondoltam majd csak beérem a 10 kilije alatt, hisz csak nem száguldozik... tévedtem... első kör végén értem utol, láttam hogy tolja rendesen, nem nagyon zavartam, csak beálltam mellé... második kör közepén a nagy némaságban, nagy küzdésben, egyszer csak azt hallom, hogy: "Attiiiiilaaaaaa"... öööö... engem sünnek, Zolinak, meg ilyeneknek hívnak, Attilának nem... de hogy futás közben egy másik pasi nevét emlegeti? ejnye... aztán már szépített, magyarázott, meg ilyenek, de hát még viszonylag jó a fülem, jól hallottam... :))

Dóritól való elválás után csatlakoztam a Zita, Róbert, Imó trióhoz... nagyszerű futók, nagyszerű emberek, jó társaság... jól eldumáltunk az élet nagy dolgairól... pl. nem is tudtam eddig, hogy Zita volt az év ultrafutónője is... és válogatott focista... kalapot emelek.

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:41:00 20 05:03 11.88 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

runing képe

runing 4121 napja

MiCSODA inteligencia! (is)Azt nem írtad le, hogy az az öregcsaj.... igen, igen majd Ti is megtudjátok így nyugdíj előtt : milyen klasz volt háom remek fiatal pasival körözgetni- persze én lihegve:-) , de igazi úriemberek: nem hagtyak magamra! Egészségedre!...és köszönöm...!

DoraZs képe

DoraZs 4124 napja

Hát, ez fergeteges! :-) Jót nevettem ezen! :-) Azért száguldottam, mert szuper jó zokni volt rajtam! Asics!!!! :-D Nyam!  :-)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!