hencs007 aerobic

2012.12.05 Szerda, 20:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:00:00

Edzésleírás

Hááát... izé... azért jobb a szabadban biciklizni nyáron... :-)

Eléggé monoton óra volt. Az oktató kiscsaj nagyon aranyos volt, túlságosan is... 2 "edzőtárs" hülye picsa végigdumálta az egészet. ez kb. mindenkit idegesített, de Brigi nem szólt rájuk, én meg újként (ráadásul F1a vendégeként nem akartam bunkó lenni, úgyhogy én is csak kicsit szóltam be, persze, nem vették a lapot.

Az együtt-élményért mentem, az jó volt, de most nem érzem azt, h húúú, de mennék újra... Persze, rommá izzadtam magam, biztos sok kalóriát elégettem, de nem találtam meg benne a kihívást, a lelkes örömet. Most. No, de lehet máskor jobb lesz.

Edzésszakaszok

Idő Sorozat Ismétlés Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:00:00 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

SzJucus képe

SzJucus 4189 napja

Jólvan :) Csak basszus, annyi mindent sportolnék, és nincs elég idő, nem lehet így mindent rendesen csinálni... Járnék vasazni is, spinningre is, bringa az alap, és aztán a mindent felülíró futás... És akkor vannak ezek az új izgalmas dolgok, azokat is de kipróbálnám. Bazmeg... Hát hogy lehet ennyire pályát téveszteni??

hencs007 képe

hencs007 4189 napja

Jaaaj, drága! Olyan jó, h írod, h jönnél, mert már a mostani alkalommal is javasolni akartam...Ezek szerint jól éreztem a pozitív hozzáállásodat. :-) Na, akkor ezt még megtárgyaljuk! :-)

SzJucus képe

SzJucus 4190 napja

Jaja, hát a spinning az olyan, hogy oda nagyon jó oktató kell... Meg aki szabadon bringázik, annak ja, sose fogja azt az örömet adni, sosem fogod azt érezni... Olyan ez, mint a futópados edzés, az is csak arra jó, hogy kicsit leizzadj. Nade azért... 1nek jó egy ilyen is... Vigyetek el engem is egyszer...

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!