hencs007 erősport

2012.11.15 Csütörtök, 18:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:00:00

Megmozgatott súly

84.5 kg

Edzésleírás

Sokkal nehezebb, mint az 1!

Evezés-széles, fordított fogású felhúzás: 23kg

Kitörés váltott lábbal (hátra)-guggolás: 23kg

Oldalra emelés egyenes háttal-oldalra emelés döntött törzzsel-fekvőtámasz-rotáció (integetés vállból fel-le, tartva a kart oldalra)-2kg

Nyakból nyomás-Bicepsz-fordított bicepsz-állig húzás: 10.5kg

Szűk nyomás-homlokból nyomás: 13kg

Statikus hasizom lábemeléssel-csípőemelés oldalanként-teljes kéz-láb emelés hason fekve

Has: 5kg és Sparrowbaggel 8kg

A széles felhúzást fordított fogással még mindig nem csipázom, nem tudok elég erőt belevinni. A fekvőtámaszok 1re jobban mennek, de... A nyakból nyomás gyakorlatsor finom, kár, h a guggolások miatt már szétment a nyakam... :-)

Összességében baromi jó óra volt, nem nyűglődtem, csináltam (patakokban folyt rólam a víz!), de nehéz. Jobb nekem még a 1., nagyobb sikerélmény.

Edzésszakaszok

Idő Súly
(kg)
Sorozat Ismétlés Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:00:00 84.5 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

hencs007 képe

hencs007 4203 napja

Igen, fincsi az izomlázam ma. Olyan "érzem mindenhol"-fájós. Jajdeimádoménezt!!!

Na, a 23 kili még fáj, elleszek vele még jóóó darabig, de tényleg bírom! :-) Baromi jó érzés felpakolni a 2 nagy tárcsát és végigcsinálni a felhúzás-evezést és a guggolásokat. És nagyon érzem az izmaim, jó napközben is meg-megmozgatni a hátamat. Nekem az volt régebben a szűk keresztmetszet. És a karomon/vállamon és szépen látszik már a dombor - jó dolog ez a testszobrászat. :-)

A Hot Iron 1. most nagyon jó nekem, köszi, h ajánlottad! A Sparrowbag-et meg én ajánlom, aerobic ÉS súlyzós edzés 1ben - nekünk találták ki. :-)

SzJucus képe

SzJucus 4203 napja

Ja, a 2-est valahogy sosem sikerült igazán megszeretnem, annak ellenére, hogy mindig éreztem utána, hogy más izmokat mozgat, és sokat fejleszt. 

Viszont 1-2x voltam anno cross haladón, na az durva... Annál nehezebbet még sose csináltam, majd próbáld ki azt is. De oda vigyél még egy tüdőt magaddal:))) 

Amúgy kvajól nyomod, nagyon gyorsan fejlődsz:) Nekem is nagyon hiányzik a vasazás (meg Évi...), de annyira nem jutok el mostanában... Ha egy kis időm van, akkor meg inkább gyorsan futok egyet...

Bakker 23kg-val nyomod... Én évekig jártam, mire a nyakamba mertem annyit venni!! :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!