Ladis futás

2012.11.05 Hétfő, 19:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:49:28

Távolság

9.45 km

Tempó

05:14 p/km (11.46 km/h)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:49:28 9.45 05:14 11.46 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

Ladis képe

Ladis 4207 napja

Az is jó! Mindig, minden időben, minden rekordot megdönteni! Ha kész vagy akkor serelhetsz :)))))

csomborlali képe

csomborlali 4207 napja

Hát persze, hogy a sörre gondoltam :) Mire másra... :) Edzek tovább, ennyi :). Hát az nagy szám lenne, ha futnék egy félmarcsi rekordot.... pláne a szombati 14 és 7 km után. Meg azért az az 1:28-as nagyon jól össze jött Keszthelyen. De majd meglátjuk :) Ilyen reményeket nem táplálok a dologhoz. Inkább a rövidebb távokon lenne jó PB-t futni.

Ladis képe

Ladis 4208 napja

Amikor az utolsó hétről beszéltetek számított vagy sem! Alapozol mire,sörre? :)) Megpróbálsz egy szintet megtartani tavaszig, vagy mire gondolsz? A Balcsihoz,úgy kell hozzáállni lefutod mint még soha,és sikerülni fog az idei legjobb idővel! :P

csomborlali képe

csomborlali 4209 napja

Inzultáltáááál??? :) Mikor? Nekem igen a balcsi marcsi lesz a vége, aztán megpróbálok egy picit alapozni.... Kiváncsi vagyok mit fogok bírni Siófokon... remélem célba érek :) Más elvárás már nincs is :)

Ladis képe

Ladis 4209 napja

Heeeejjjj előkerültél! Már direkt inzultáltalak az egyik edzésednél,de nem reagáltál :) Egyébként rohadtul unalmas,így is sok kört kétszer számolok. Egyébként,hogy igazán megismerd mikor milyen tempóban futsz arra nagyon jó! Nagyon erős szél volt aznap este,és nem akartam felfutni még a dombos edzőhelyemre. Sajnos télen lesz egy pár ilyen. Vagy lehet megnézem hol van az Egyetemi kör ahol szoktál futni,és megyek oda. Én Kistarcsára megyek egy 20 km-es terepfutásra valamikor a hónap vége felé. Erre az évre ott a pont,de már elkezdem lazítani. Addig még összeszedem magam,és versenyből pont erre az évre. Neked is már csak a Balaton maraton van ugye? Mást nem tervezel?

csomborlali képe

csomborlali 4209 napja

Azzz iggeeennnn! Nem uncsi megint 63 kört megtenni ugyan azon a karikán? :) Idénre mi még a terved?

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!