winning futás

2012.10.02 Kedd, 13:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:01:16

Távolság

10 km

Tempó

06:08 p/km (9.79 km/h)

Pulzus

Átlag
142
Minimum
0
Maximum
154

Edzésleírás

Már nem vagyok nyugodt, pengeélen táncolnak az idegeim. Mint egy bomba tudnék robbani. Nagyon várom a vasárnapot :)).

Viszont futás közben teljes nyugalomba voltam. Szinte végig az elmúlt 1 év és 4 hónap eseményei zajlottak le bennem. Jó érzésekkel telt el ez a kis idő. Mert visszagondolva hip-hop elrepült. 

Ha akkor azt mondom valakinek hogy 2012-ben benevezek a Maratonra, lehet hogy furcsán nézet volna rám, de még én is magamra :)) Hiszen 2011 junius 24.-én 2 perc séta 2 perc futásal kezdtem meg a naplózást. És ehhez hasonló élményekkel tele futottam a mai napon. 

Szinte minden edzésre emlékszem :)) jó azért nem mindegyikre , de sokra.

A mai futás alkalmával az 5 kilométeres féltáv volt az a rész ami ketté választotta az edzéseimet ( mert nagyrészt arra futottam ).

Az egyik út a Szilas patak folytatása (1.kép) amikor is rövidebb távokat futottam, a másik út a Megyeri híd felé vezet (2.kép) arra pedig a hosszabb távokat futottam.

Ma megálitottam az órát, és a korlátra felülve elidőztem egy kicsit és eszembe jutott hogy mennyi lábnyomot hagytam itt magam után:)) s remélem , hogy még sokat melletük fogok hagyni.

Visszatérve, már előkészitettem a cuccaimat . Külön figyelmet érdemelt a CHIP, mert ugye a Nike-on akadt egy kis problémám vele, de megbeszéltük a dolgot és jön velem futni.:)) Mert felkerült a cipőre:))

 1514

 

 1

 2

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:01:16 10 06:08 9.79 0 0 154 142
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

RunKa képe

RunKa 4229 napja

Képek: azta, de jól előkészültél :)))))) Így is kell, rend a lelke mindennek. 

Egészséges izgalom kell, ma pedig egy igazán laza jól eső futi lehetett, belül biztosan mosolyogtál :) Igazán büszke lehetsz magadra, sok sikert a maratonhoz !!!!!  Jó régen beneveztél, ha a neved is rajta van és milyen jól tetted, örök emlék az első, nevesítve  :))) 

bibe2 képe

bibe2 4229 napja

De jó volt ez olvasni. Én is visszaolvastam múltkor a januári edzésemhez, ahol azt írta, hogy onnantól kezdve, minden egyes futólépést a maraton lefutásáért teszek:) Lassan beérik a gyümölcsünk:) 

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4230 napja

Jó formát,jó futást vasárnapra!Jó néha megállni,és visszanézni a hosszú útra amit bejártunk...aztán újra előre tekinteni a végtelenbe...:-)

Egs a futit!

Huszárlány képe

Huszárlány 4230 napja

Hát ez igazán megható!!! Nagy utat jártál be! Vasárnap szuper ünneplés lesz!!! Hajráááááááá!!!!

Felszerelések

Nike Dual Fusion st
Polar CS300