Hauanita futás

2012.09.15 Szombat, 18:20:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:39:48

Távolság

6.75 km

Tempó

05:54 p/km (10.18 km/h)

Edzésleírás

Hát, kicsit több volt a terv, de aztán olyan hülye borult idő volt, nyűgös, fáradt is voltam, meg fájt is a sípcsontom, amolyan esős-idős-fájósan, mert legutóbb csütörtökön futottam egy laza 8-ast, ráadásul terepen, tegnap meg pihi volt.

Aztán majdnem le is mondtam a futásról, de végül 6 körül rámtört, hogy mégiscsak mozognék, meg levegőznék egy 40 percet, így lett 3 kiskör itt a környéken. Bár az első körben vissza akartam fordulni, annyira diszkomfortos volt fájdalommal futni, de aztán enyhült, én meg úgy voltam vele, hogy mivel a mozgás, levegőzés jól esik, lefutom, aztán meg Fastum gél + jegelés kombó...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:39:48 6.75 05:54 10.18 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

Hauanita képe

Hauanita 4264 napja

Móni!
Ha tudtam volna, hogy terheléstől van, akkor nyilván ártott volna neki a terhelés, így nem futottam volna rá/vele! De mivel misztikusan (pszichésen???) jött/ment a dolog - úgy tűnik - nem ártottam neki. 

monique képe

monique 4264 napja

"Ha meg igen, akkor olyan mindegy volt neki, hogy ma futottam-e vagy sem." - ez a része érdekes, nekem a bokával az volt a tapasztalatom tavasszal (meg most is:P), hogy nem mindegy hogy ráfutok-e, mert utána kezdi elölről megint. jó, hogy ez a te sípcsontod nem ennyire kényes :)

Hauanita képe

Hauanita 4267 napja

Nem szeretném azt hitetni bárkivel, hogy okos dolog volt futni vele, viszont nem akartam teljesen kihagyni a hétvégét, holnap pedig teljesen nem lesz időm.

Az a helyzet viszont, hogy hasonló probléma esetén volt rá példa, hogy gyulladáscsökkentő kenőcs+jegelés után már másnap tünetmentes voltam, és ha tényleg pszichés/tudatalatti a dolog (nem első alkalom, hogy esős időben - amikor alapvetően nem szeretk futni - minden ok nélkül fájni kezd a sípcsontom), esetleg konkrétan megérzi az időjárás változást, akkor szintén el kell, hogy múljon a fájdalom napokon belül. Ha mégsem teszi, akkor hétfőn nyilván nem futok rá még egyet. Ha meg igen, akkor olyan mindegy volt neki, hogy ma futottam-e vagy sem. 

Mindenesetre nem éreztem veszélyesnek a jövő heti versenyemre, ezért mentem ki. Meglátjuk :)

monique képe

monique 4267 napja

látom nyomod tovább =) most kb. ugyanazt futottuk :)) jobbulást a sípcsontodnak! gondolom már ismered a viselkedését, ezek szerint futástól nem romlik? a múltkori kommentedre válaszoltam, nem tudom abból mit lehet kihámozni... szerinted?

Felszerelések

Nike Air Skyraider