galagyuri futás

2012.09.01 Szombat, 09:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:19:05

Távolság

30.29 km

Tempó

04:36 p/km (13.07 km/h)

Edzésleírás

Élményfutáros hosszú futás, amibe én 30km-t terveztem laza tempóban. Kiérve a szigetre jó sokan indultunk mindenki a maga tempójában. Az első kört Sz.Zolival és U.Zsoltival futottam, siettünk Áki után, 1 kör kellett, hogy befogjuk. Utánna mentünk Vele, nagyon jó tempót futott, 4:45-ről 4:29 köré gyorsultunk a 4. kör végére. A 3. után Zoli elköszönt, igy 3-an maradtunk, majd a 4. után Zsoltival még fokoztuk kicsit a tempót olyan 4:10 köré. Könnyű futás volt, de nem volt kedvem nagyon mozogni ma, a társaság miatt azért élveztem. Akik kevesebbet toltak is megvártak, köszönet érte, igy a végén még pár szót dumáltunk, majd hazafutás kis elázással.

A történet itt nem ért véget, mert kis Családom meg a szigeten ragadt az esőbe, igy kocsival vissza. Sziget végigsétál, mert persze a másik végén ragadtak majd esernyővel haza. Közben elállt az eső, ugyhogy megálltunk egy Lángos+Coke Zero menure a szigeten. Igy a McDonalds elmaradt, de kalandosabb volt igy.

A végére összeszedtem egy kis húzodásfélét a bal fenekembe, ez reméljük nem lesz komoly. Pihentetem, nehogy épp az utolsó nehéz edzésen menjek tönkre..

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:19:05 30.29 04:36 13.07 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

pátyalso képe

pátyalso 4267 napja

Jobbulást,és egs a futáshoz !

RemAti képe

RemAti 4268 napja

Jobbulást.

toncsofia képe

toncsofia 4268 napja

Na olyan húzódásféle van nekem is a hátsómban, vigyázz magadra, te is!

rodriguez képe

rodriguez 4268 napja

Ismét jót futottatok Fiúk, egészségetekre! Volt egy időszak, amikor eléggé zuhogott, remélem nem áztak bőrig Petráék.... Jobbulást a húzódásra. (ja, és köszönöm :-))

áki képe

áki 4268 napja

Nélkületek lassabban mentem volna, jó edzés volt. Jobbulást!

 

bintamas képe

bintamas 4268 napja

Ha véget ér a versenyidőszak, találj ki futókirándulásokat a hétvégi hosszúkra!

A ti "laza" tempótok nekem az "erős edzés" kategória volt. :)

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4268 napja

Gyuri,olyan pici a seg..sejhajod,hogyan tud abba lenni húzódás?....:-)))Remélem semmi komoly,hamar rendbejön,mondjuk holnapra:-)

Egs,szép táv.

NoHa képe

NoHa 4268 napja

Csak az a fránya csipesz nem kellett volna! :))) Reméljük "Péék" , leginkább a legkisebb nem fázott meg a zuhiban. Azt meg végképp, hogy rendbejön a sejhajod! :) Köszönjük ezt az összeröffentést is! Egészség!

 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!