Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 047 098 km-t sportoltatok
csattogoboka
Futás csattogoboka  futott  2012-03-25-n

5 / 3 értékelésből
Új edzés nézet
Edzésvégzés időpontja
2012-03-25 10:30
Edzés típusa
Tempó futás verseny(verseny)
Edzésmunka ideje
01:34:50
Megtett távolság
21.1 km
Edzés sebessége
13.35 km/h
Edzés tempója
04:30 p/km
Edzés leírása

Hastings Halfm.

Shit! :)

Bár ezúttal legalább nem szó szerint, habár megfordult a fejemben, közben... :)

Életemben először tök időben ott voltam a rajtnál: nem jött be, többet nem csinálom. Na persze nyilván nem ezen múlt.

Nagyon meleg volt. Kijöttem Angliába, hogy itt majd jó futóidő lesz, hát nem. Iszonyúan tűzött a nap és bár volt némi szél, mivel nagyon kevés az árnyékos szakasz ezen a pályán, kutyául szenvedtem. 

Elvileg kb. 120 m szint van a pályában, ami olyan szempontból igaz, hogy a pálya legelacsonyabb és legmagasabb része között kb. ennyi van, de mivel az egséz félmaraton egy hullámvasútra hasonlít, ezért elég nehéz. Vagyis nekem az volt.

Elkezdtem a tervek szerint, ami kb 4:25-ös tempó azokon a részeken ahol volt emelkedő és lejtő is és lassabb picit persze csak emelkedőn. Kb 7 mérföldig tök oké volt, de onnan már vártam a sok lejtőt (addig nagyjából emelkedett). Aztán jött is, csak rengeteg újabb pici emelkedő is vele. És ezt már pszichésen nehezen bírtam. De a legdurvább a meleg volt. Ráadásul idióta módon nem vittem sapkát, szóval 8 mérföldnél már rohadtul szenvedtem, 11-nél meg azon gondolkodtam, hogy gyanúsan hasonló tüneteket észlelek (pisilnem kellett, pedig alíg ittam/pontosabban eddigre 2 liter folyadék volt bennem reggel óta, de nem volt elég úgy tűnik/, rázott a hideg), mint az első PDF-men, szóval egyszerűen visszavettem. Nem is keveset... A cél már csak az 1:35 ön belüli idő volt, El nem tudom mondani mennyire szenvedtem, életem legnehezebb versenye volt: Noja csak ebből írhatna egy újabb szakdogát: a felétől kezdve csak holtpontjaim voltak. :) A 10 mérföldes időm egyébként 1:11:50 körül volt, szóval már ez sem fényes. (Jajj és nagyon rossz ám mindent átszámolgatni mérföldekbe...)

Ja és a végén még láttam egy futót (kb 1 m-del a cél előtt), akit újraélesztettek éppen-szóval itt már végképp nem siettem. Ez most tök kaotikus lett, de majd átírom, ha magamhoz tértem.

Na és persze plusz 6-8 kilóval nem lehet futni!!!! Nyilván ez volt az, ami leginkább megnehezítette a dolgot. (Most már lassan el kell jutnom a nyávogástól a nem evésig is...)

8 hozzászólás

borlali 4426 napja
borlali képe

Azért le a kalappal! Még mindig Te vagy a leggyorsabb Gepárdina! :) Idén már csak jobb lesz! Hajrá!

borlali 4426 napja
borlali képe

... na jó, Lilláról megfeledkeztem... :) ...azért hajrá! :)

running Laca 4426 napja
running Laca képe

Úr isten Nóri!!!! Nem akarom elhinni, / még jobb nem látni / hogy 8 kilóval több vagy! Remélem hamar vissza nyered a régi csodás alakodat!:)) Az idődön nem látszanak a plusszok!! Szterintem tavaszra új PB fogsz futni a ködös Albionban!!!!!!!!!!!!!!

mjoci 4426 napja
mjoci képe

Gratulálok.

csattogoboka 4426 napja
csattogoboka képe

Ó Laca, csak 3 látszik belőle...És köszi a bíztatást. (és hát Albion itt nem ködös -ha az lenne 2 perccel jobbat futottam volna :P)

Neked is Lajos, de még néhány feltörekvő tehetségről is megfeledkeztél... És még jó, hogy K. Rozit nem soroljuk a gepárdok közé ;)

FutoDetto 4426 napja
FutoDetto képe

azaz! ne nyavogj es ne egyel!!! vagy legalabbis ne edesseget meg ragcsat :D :D

ripetti 4425 napja
ripetti képe

Ezeket miért nem olvastam eddig? :)

Pierre 4420 napja
Pierre képe

Ehhez még nem is szóltam hozzá: szóval, a plusz kilók tényleg tudnak gondot okozni, erről tudnék mesélni. :) És én a verseny után kaptam egy sapkát Edzőbá 2-től. :)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!