Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 152 774 km-t sportoltatok
CsiriBá
Futás CsiriBá  futott  2012-03-24-n

5 / 5 értékelésből
Új edzés nézet
Edzésvégzés időpontja
2012-03-24 14:00
Edzés típusa
Tempó futás verseny(verseny)
Edzésmunka ideje
01:11:02
Megtett távolság
21 km
Edzés sebessége
17.74 km/h
Edzés tempója
03:23 p/km
Időjárás
Napos idő Napos idő, 23 fok,
Edzés leírása

2 másodperc. ennyi volt közöttem és a 3. helyezett között. Nekem fel se tűnt, hogy mögöttem ketten iszonyatos hajrában gyilkolják egymást. Én szépen nyugodtan befutottam a célba. Még jó, hogy nem értek utol:-))

De persze azért nem csak egy ilyen véletlenen múlt a nyerésem. Bár megmondom őszintén, a rajtnál én sem magamra fogadtam volna:-)) Már csak Attilából volt 4 komoly futó, a legjobb persze a mi edzőbá2-nk volt:-) De nem csak Attilából lehetett Sugovicát rekeszteni, volt még pár jó futó rajtuk kívül is.

Borítékoilható módon a mezőny eleje kb. 3:15-ben kezdett, a tervezett 3:25-höz képest még én is gyorsan kezdtem (22), de így is kb a 10. helyen futottam az első pár km-en. Aztán egyszer csak hátbavágtam az élbolyt (ők lassultak be), és onnantól az a tempó nagyon jólesőnek tűnt. Sejtettem, hogy ez jót jelent, mivel a többieken láttam, hogy nem épp lazán kocorásznak... 5-6-an futottunk együtt, azért volt egy-két meglepetésszerű belerántás, ami még nekem se esett jól...

Egy srác volt, aki nagyon elhúzott tőlünk (már a rajtnál), de mint később kiderült, váltózott is, ezért nyomta annyira az elején. A második kör elején aztán simán utolértük, addigra egy 3 tagú kemény mag (Szelepcsényi Zsolt, Karajkó Sándor + én) maradt, mindenki mást magunk mögött hagytunk, még a váltósokat is. Onnantól együtt mentünk 19 km-ig, nekem a tempó nem volt túl megeröltető, de azért már kényelmes se. Gondolkoztam, hogy hol robbantsak, nem akartam túl korán, de túl későn se. Végül a lépcsős felfutás utánra időzítettem, gondoltam, hogy ha valaki fáradt, utána nem esik jól neki egy beleváltás. És így is lett, elkezdtem nyomni, le is szakadtak mindketten, a hídról lefelé menet jól odaléptem, aztán kezdtem megnyugodni, nem is hallottam már őket. Az uccsó (kb. 300m) egyenesbe érve a bringás felvezető még biztosított róla, hogy jól le vannak szakadva, és itt vissza is értünk a történet elejéhez......:-))

Örülök, hogy ilyen jól sikerült a verseny, egyáltalán nem számítottam rá, hogy nyerek, úgy voltam, hogy ha 1-6-ban vagyok, az már tök jó. Végülis bejött:-)) Ja, és persze az időjárás is segített nekem, lehet, hogy ez a hirtelen jött jó idő nem tetszett mindenkinek....

A mi Attink végül abszolút 4.-nek jött be, de MEFOB 2. lett! Rózi a lányoknál mindent vitt, Mira MEFOB 3. és a többiek is jól szerepeltek, gratula mindenkinek!!:-)

8 hozzászólás

borlali 4439 napja
borlali képe

Olyan vagy Szabi, mint a jó bor! Évről-évre kiválóbb! :) Minden elismerésem.

CsiriBá 4439 napja
CsiriBá képe

Köszi!:-)

 

toncsofia 4438 napja
toncsofia képe

Gratulálok!!!!

Tibibácsi 4438 napja
Tibibácsi képe

GRATULÁLOK!!! Szép versenyzés volt!

mjoci 4438 napja
mjoci képe

Gratulálok.

MedveLászló 4437 napja
MedveLászló képe

2 másodperc. Itt az olvasónak megfagy a vére, de aztán a szerző nyugalmat hoz és elismerést vált ki!Grat!

CsiriBá 4437 napja
CsiriBá képe

Köszi! Lehet, hogy írok egy könyvet is a versenyről:-) Bár ahhoz kéne még egy gyilkos, és egy áldozat is:-))

Hiver 4435 napja
Hiver képe

Grat! Jót derültem a beszámolón is :o)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!