Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 010 255 km-t sportoltatok
Gebregab
Futás Gebregab  futott  2012-02-05-n

5 / 9 értékelésből
Új edzés nézet
Edzésvégzés időpontja
2012-02-05 11:00
Edzés típusa
Terepfutás verseny(verseny)
Edzésmunka ideje
01:23:55
Megtett távolság
21 km
Edzés sebessége
15.01 km/h
Edzés tempója
04:00 p/km
Szintkülönbség
400 méter
Elégetett kalória
1182 kcal
Időjárás
Napos idő Napos idő, -7 fok,
Edzés leírása

Kaposvár Dombjai Félmaraton: A tavalyi második helyemen egyet javítottam :) ...pedig majdnem otthon maradtam :))) (még a masszőröm is azt javasolta, hogy maradjak a seggemen, hisz a nagy hó miatt úgysem lesz megtartva a verseny, egyébként meg ne ugráljak a valószínűleg megrepedt térdkalácsommal) 

Jó kis hullám vasút volt, lendületesen futottam, és szerencsére igazán gyors futó nem tette tiszteletét. Ja, de mégis. Levi ott volt, csak miattam lemaradt a rajtról, mert mondtam neki, hogy 3/4 11-kor beugrom érte a szobájába, és onnan  együtt leballagunk. Persze nem mentem be érte, mert azt gondoltam, 10:57-kor már mindenki a rajtvonal mögött topog, tuti már Ő is. Nekem még mindig ilyen kabala féle, hogy az utolsó pillanatban állok be. Nem tudom, ez valahogy megvan nálam. Mindenki hülyét kap ettől a szokásomtól, de már szerintem így marad. Levi tehát a koliszobában maradt, mi meg elrajtoltunk.

Jól ment a futás, könnyedén pörögtem a durva kaptatókon is. 9-től kiegészült a csapat Levivel, aki a táv hátralevő részén bizonyította, hogy simán bejött volna absz. 2.-nak. A nőknél Mira nyert, Julcsi 4. lett úgy is, hogy csak fél gőzzel ment. Sikeres nap volt, nem csak gyönyörű napsütéses!

8 hozzászólás

toncsofia 4472 napja
toncsofia képe

Gratulálok!

énténylegnemfázom képe

Hát igen, kezdem eltanulni a legjobbak verseny előtti fogásait :)

CsiriBá 4472 napja
CsiriBá képe

Gratula Edzőbá! Jó voltál!:-) A kalácsod hogy bírta a versenyzést? Remélem rendbejött ettől a kis kocogástól!:-) Én nem csak majdnem maradtam otthon, hanem teljesen, de nem bánom, ez a csúszkálás most nem hiányzott, inkább egy wellnessklubban melegedtem:-))

LTimi 4472 napja
LTimi képe

Gratulálok még egyszer!

 

borlali 4472 napja
borlali képe

...azért nem ártana vigyázni a térdkalácsodra, meg egy jó röntgen sem ártana... :)

marky 4472 napja
marky képe

Fantasztikus eredmény, a teljesítésed értékét növeli, hogy ilyen talajviszonyok és ilyen mínuszokban tetted ezt. 3:59-es ezrekkel?! pffff...teAtyaÚrIsten

Gebregab 4471 napja
Gebregab képe

Köszi :)))

Lali: vigyázok a térdemre, de ennél már nem lehet óvatosabban edzeni, alig futottam valamit az utóbbi pár napban. De lehet, hogy elmegyek egy JÓ rtg-re. :))

Shrek 4470 napja
Shrek képe

Gratulálok!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!