Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 994 979 km-t sportoltatok
Mira
Futás Mira  futott  2011-11-13-n

5 / 6 értékelésből
Új edzés nézet
Edzésvégzés időpontja
2011-11-13 11:15
Edzés típusa
Terepfutás verseny(verseny)
Edzésmunka ideje
01:43:33
Megtett távolság
20.5 km
Edzés sebessége
11.88 km/h
Edzés tempója
05:03 p/km
Szintkülönbség
450 méter
Időjárás
Napos idő Napos idő, Közepes szél
Edzés leírása

Kistarcsa-terepfutás. Sok jóbarát ott volt, és ennek nagyon örültem. A szervezésnek viszont nem. Azt sem tudtuk, hogy lesz-e rajt, csak ácsorogtunk, és vártuk a rendezőket. Aztán szóltak, hogy elakadtak a lovardánál, és induljuk, valaki meg elindítja a stopperórát. A verseny amatőr jellege ellenére elég sok jó futó volt a mezőnyben. A terep nagyon nehéznek volt feltüntetve, amivel részben tudok egyetérteni. Az emelkedők nem voltak annyira nehezek, bár néhányan gyalogoltam, de ha edzettebb lennék, és ha lett volna frissítés, nem gyaloglok bele. Viszont a 7. km-nél kezdem besűrűsödni, vagyis a vérem, mert nem tudtam pótolni a folyadékot. Meg is előztek vagy 4-5-en. Aztán a 13. kilinél végre jött a várt folyadék. Két pohár tea le is csúszott gyorsan. Ettől új erőre kaptam, és a közel egy kilis hátrányomat az 5 emberrel szemben, az utolsó kilometereken behoztam. Lányok között a 4. lettem, aminek nagyon örülök. A táj szépséges és megnyugtató volt, viszont végig figyelnem kellett, hova lépek, mert végig terepen futottunk, kövek, girbe-gurbás földúton, avarral borított erdőben. Vissza fogok térni, bár nem a verseny keretén belül, mert a végén nem kaptunk még egy pohár teát sem, és ez túl drága ezért a szervezésért cserébe.

2 hozzászólás

pátyalso 4555 napja
pátyalso képe

Volt tea a csarnok bejárata előtt egy asztalra kirakva.

A verseny nehézsége esős időben latyakban lép életbe a hosszúsággal összeadódóan.

Az erdei emelkedők és előtte körben a hullámvasút meredek rövid emelkedői nagyrészt futhatatlanok.A 13.kili tea pont utáni emelkedők ragadós saras részek.

Szépen futottál,Vikit a célba beérve megsimiztem,de nagyon izgatott volt és ugatott egyfolytában:)Egs! 

Mira 4555 napja
Mira képe

Kösziii!!! Nekem már nem jutott tea, megitták a "gyorsak". :-))))  Igen, Vikike nagyon izgatott tud lenni, tiszta élet és energia, ezért is imádom őt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!