Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 921 774 km-t sportoltatok
zahanya
Bringázás zahanya  bringázott  2011-05-13-n

5 / 1 értékelésből
Új edzés nézet
Edzésvégzés időpontja
2011-05-13 16:00
Edzés típusa
Állóképesség javítás (edzés)
Edzésmunka ideje
02:51:00
Megtett távolság
72.63 km
Edzés sebessége
25.48 km/h
Edzés tempója
02:21 p/km
Maximum pulzus
173 bpm
Átlagos pulzus
150 bpm
Pulzustartomány
 
Időjárás
Napos idő Napos idő, 23 fok, Gyenge szél
Edzés leírása

Pécs Magyarürög-Orfű-Magyarhertelend-Kishajmás-Abaliget és vissza Pécs.

Kellemesen meglepődtem mikor felértem a Remeterét alatti szerpentinre. Rég jártam erre. Felújítják az utat!!! A rossz részek vadonatúj aszfalt réteget kaptak. Ez kb. az út 50-60%-a. Vigyorogva tekertem fölfelé! :-)) Jól bírtam az emelkedőt, aztán mikor elhagytam Orfű-t meg kellett állnom, mert eleredt az orrom vére. Nem tudom miért, mert jól éreztem magam, jó erőben is voltam. A pulzusom sem volt magas. Csináltam pzs-ből egy tampont aztán irány tovább, de már csak óvatosan. remeterétről lefelé nagynehezen utolértem egy Cornix mezes fiatalembert.:-) Leutaztam vele a városig. A végére kicsit eléheztem, de még időben haza értem. Jó kis edzés volt. neki kell már állnom hegyeket mászni, főleg, hogy már az út is jó.

3 hozzászólás

atom70 4732 napja
atom70 képe

Ma én is Orfűn tekertem, kőröztem a tó körül. Néztem a holnapi dupla ironman indulók csoda gépeit, ott edzegettek ők is.

atom70 4732 napja
atom70 képe

Most nézem, hogy üzentél. Nem én voltam a Cornexis. Én általában a tavalyi Pelso-s mezben tekerek, a hátán rajta a nevem is (atom70)

ORBEA ORCA 4732 napja
ORBEA ORCA képe

Szép kis kört mentél,a nevekre reagálva kellemesen bizsereg a lábam...:-)

Majd én is megnézem hamarosan az új szakaszt,már a múltkor is ment az aszfaltozás,mikor arra jártam.Kár,hogy nem vagyok Pécsi...

Zahanyával írtunk,vasárnap ha jó idő lesz hosszút megyek,arra felétek,tekerhetnénk hárman is egy darabon,ha ráérsz.Ma este majd pontosítunk,én holnap már korán indulnék,10 felé már Pécs környékén leszek.

Egészségedre az edzést!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!