Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 995 658 km-t sportoltatok
Mira
Futás Mira  futott  2010-12-31-n

Edzésvégzés időpontja
2010-12-31 10:15
Edzés típusa
Betonszaggatás verseny(verseny)
Edzésmunka ideje
01:04:00
Megtett távolság
13.8 km
Edzés sebessége
12.94 km/h
Edzés tempója
04:38 p/km
Időjárás
Felhős idő Felhős idő, -7 fok, Gyenge szél
Edzés leírása

Év utolsó futóversenye. Odafelé a vonaton nagyon klassz kis társasággal utaztam, végi nevetgéltünk, tervezgettük a jövő évet.

Az időjárás nem kedvezett a futásnak, nagyon hideg volt ez nekem, az első kilik jól mentek, aztán szépen lassúltam a 8. kiliig, aztán beálltam egy kényelmes tempóba. Aztán a 11 kilométertől mintha új erőre kaptam volna - talán a reggeli kacsazsíros kenyér hatására - kicsit gyorsulni kezdtem. Megelőztem egy lányt, aki aztán visszaelőzött, aztán az utolsó km kiírásásnál újra mellé értem. Ekkor, mintha csak most kezdtem volna neki a versenynek, elkezdtem erőből futni, lepörgött előttem az egész éves munka, az összes futás, a két maraton (Milánó és Athén), és csak rohantam, ahogy bírtam. Én értem be, ha csak pár másodperccel is, de hamarabb. Ez volt számomra az igazi győzelem, nem gondoltam volna, hogy ennyi tartalék van még bennem.

A frissítés elég gyarta volt - tea - azért 1500 Ft ellenében többet várna az ember, pláne, hogy még a rajtszámot is vissza kellett adnom.

Vissza Zoli barátom hozott, kicsit angolosan távoztam, de így maradt időm az esti előkészületekre, és Viki vizsla is már nagyon várt.

 

Cuccok, amiket edzés közben viselt
Név Méret Vásárlás dátuma Ár Album
Adidas, Adidas MiCoach Pacer   2010-08-24  Ft  

0 hozzászólás

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!