Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 41 487 111 km-t sportoltatok
rrroka
Futás rrroka  futott  2009-11-15-n

Edzésvégzés időpontja
2009-11-15 11:00
Edzés típusa
Hosszú futás verseny(verseny)
Edzésmunka ideje
01:44:42
Megtett távolság
21.1 km
Edzés sebessége
12.09 km/h
Edzés tempója
04:58 p/km
Időjárás
Napos idő Napos idő, 13 fok,
Edzés leírása
balaton félmaraton, idén is ragyiogó napsütésben!
Áronnal futottunk, mindenféle terv nélkül, ugyanis mindketten félbetegen álltunk a rajthoz. Áronnak semmi hangja nem volt és taknyos volt, nekem meg egész múlt héten voltak hőemelkedéseim napközben. szóval úgy terveztük, hogy fuutnk egyet, csak úgy örömből. az volt a ganyús, hogy nem bírtunk öt perc alatti kiriket menni, a frissítésnél ugyan becsúszott egy 5:05-ös, de akkor megálltunk koccintani az iso itallal... :) 12 km-nél realizálódott bennünk, hogy jobb lehet az időnk a tavalyinál! toltuk is neki, megkezdtük a hosszú hajrát, és nem is lassultunk szinte semennyit az utolsó két kilóméterig. 19 és 20 között mindketten meghaltunk. nem lassultunk, de ilyen csendben és küzdve még sosem futottunk. ez volt a leghosszabb egy kilóméterem, már nagyon rég óta. láttam az időnkön, hogy ez nagyon szoros lesz, de nem ment a hajrá, a végső nagy vágta is elmaradt, beestünk a  célba, és majdnem össze is.
az új egyéni csúcs beállítása sajnos nem sikerült, 15 másodperccel maradtunk el a 2008-as időnktől, de nagyon feldobottak voltunk, mert semmiképp sem számítottunk ilyen jó időre.
hát szerintem gratulálhatunk magunknak! :)
az útvonal két kör ezen a pályán.
írtam a  hosszutav.blog.hu -ra is beszámolót

2 hozzászólás

csétomi 3851 napja
csétomi képe
Gratulálok, nagyon jó időt mentetek. Koccintás és takony nélkül meglett volna az a PB is:))) Nem nagyon láttam futóblogos pólót, csak Kombinátot és DeMartiant ezek szerint csak én voltam figyelmetlen...
Üdv:
csétomi
rrroka 3851 napja
rrroka képe
szia!
én egy blogos felsőt sem láttam, bár többen voltak ugyanolyan de nem blogos nike felsőben. én egyébként abban voltam, hátha vkivel összefutok, de nem futottam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!