Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 932 331 km-t sportoltatok
komiagi
Futás komiagi  futott  2017-05-07-n

Edzésvégzés időpontja
2017-05-07 00:00
Edzés típusa
Tempó futás verseny(verseny)
Edzésmunka ideje
01:07:50
Megtett távolság
13 km
Edzés sebessége
11.50 km/h
Edzés tempója
05:13 p/km
Időjárás
Gyenge eső Gyenge eső,
Edzés leírása

13 év az EU-ban - 13 km

A rajt előtt elkezdett esni az eső, és esett vagy féltávig, de hideg szerencsére nem volt. A szervezésre sem lehet panasz, csak egy: a rajtszámomat elcserélték... vagy ha úgy tetszik, a nevemet...

1 óra 9 percnél értem ugyanis célba (és a második hullámban rajtoltam el, tehát ez még csak a bruttó idő), de amikor otthon rákerestem az eredményekre: 1:26:36 – ezmegmiez??? Én kiakadtam, a gyerekem kiakadt azon, hogy én miért vagyok kiakadva, hát ez nem számít sehová (jó, igaza van, de akkor is!), aztán este újra megnéztem, és megvilágosodtam: az 1737-es volt az én rajtszámom, de nem vagyok Farkas Zoltán és 1985-ben sem születtem... az időmérő chip viszont a rajtszám hátoldalán volt, ahogy lenni szokott, és így már stimmel az időm, csak a rajtszámomat nem az én adataimmal párosították össze. (A nevemnél szereplő 1 óra 26 perces eredmény pedig értelemszerűen nem az enyém, hanem az 1731-es rajtszámé, bárki is futott azzal.)

Persze, ez azért gáz! Ha ugyanis online kellett nevezni, akkor miért kell a nevezési listát kinyomtatni, majd papírra kézzel felvésni a kiadott rajtszámot a megfelelő névhez, és végül bepötyögni az összes számot utólag a már "gépben" lévő nevekhez... MIÉRT? Hátha egyet-kettőt elgépelünk? Vagy ennyi belefér?

Jó, mondjuk, tényleg nem vesztettem ezzel semmit, csak elsőre elég bosszantó volt.

De a lényeg, hogy futottam egy nagyon jó tempót, a célom ugyanis 1 óra 10 percen belüli eredmény volt, és ez bőven meg is lett!

És összességében jó kis verseny volt, az 5:13-as tempómra tök büszke vagyok, és - a rajtszámomtól eltekintve - a szervezés is profi volt (gondolok ilyenekre, hogy mobilvécé, öltöző, ruhatár, útvonal, időmérés, frissítés, stb.).

0 hozzászólás

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!