Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 004 816 km-t sportoltatok
galagyuri
Futás galagyuri  futott  2017-03-26-n

5 / 6 értékelésből
Új edzés nézet
Edzésvégzés időpontja
2017-03-26 09:38
Edzés típusa
Hosszú futás verseny(verseny)
Edzésmunka ideje
02:03:15
Megtett távolság
30.58 km
Edzés sebessége
14.89 km/h
Edzés tempója
04:02 p/km
Időjárás
Részben felhős idő Részben felhős idő, 9 fok, Közepes szél
Edzés leírása

Bszm 4.nap 2.es fel 3.szakasz. Utolso nap mar nem volt komoly tetje a versenynek. Inkabb egy hosszu futast terveztem ami meg hianyzott a kozelgo maratonhoz. A tegnapi pihenonap utan sokat javult a labam es alig maradt izomlaz. A hasfalamban mar semmi. Reggel a gyomrom volt nagyon oda, sok lehetett a zab ebed 3 napja. Huvosebb szelesebb ido volt igy hosszu felsot huztam sot ala karvedot es trikot. Bemelegites nelkul, kicsit almosan. Eros szembeszel volt az elso 4 km, raadasul emelkedo. Nem is esett jol. Utana kisutott a nap es kezdtem izzadni. Az elso 6-8km nem esett jol, innen valamit javult a helyzet. 12km korul ert utol 2 triatlonos srac. Probaltam beallni mogejuk de gyors volt a tempojuk egy 30-hoz igy elengedtem. Aztan jott az elso emelkedo ahol visszaertem rajuk. Kicsit gyorsitottam igy a faradtabb le is szakadt. A masik sracot meg en engedtem el, meg a nagy domb se jott. Aztan jott...nem volt olyan nehez mint vartam. Hamar fent voltam, kozben Kocsis Arpival dumaltunk par szot. Leadtam fent a dugokat Csabinak majd tovabb. Itt mar egeszen elveztem a futast. Pedig 20 felett voltam. Tartottam a 4perces tempot sot csakhamar meg az ala is mentem. Felfutottam az elobb elment triatlonos valto masik futojara aki nem engedte h utolerjem. Itt gyorsitott. Nagyon elmeni nem tudott, itt mar kevesbe kellett tartalekolni. Jol is ment a futas es jott a nagy lejto. El is engedtem rendesen. Jott az utolso par km a sikon. Bar faradt voltam es el is engedhettem volna de inkabb meg gyorsitottam. Gyorsan teltek a kilik. Felfutottam a sracra, mentem is tovabb, persze nem akarta engedni de szoltam en mindjart kiallok. Meg gyorsitottam igy a vege igazan gyors lett. Szabadi soston a kultikus strandon lett vege a mainak. Ez jol sikerult. A labam, minden rendben volt.

A csapatunk remekul szerepelt es hoztuk a papirformat. Osszetett 2., korosztaly elso hely! Koszonjuk a sok szurkolast!

6 hozzászólás

Betyár 2596 napja
Betyár képe

Gratulálok!

ZeRoberto 2596 napja
ZeRoberto képe

Izgalmas futásod volt jó társasággal, kár hogy nem tudtam a sorhoz csatlakozni, de nekem ez ma másik dimenzió volt. Gratulálok a 2. helyhez!!!

bejcsi 2596 napja
bejcsi képe

Gratulálok Nektek! Örülök, hogy találkoztunk! :)

galavicsa 2595 napja
galavicsa képe

Gratulálok, újabb győzelem! :)

retisonic 2595 napja
retisonic képe

Gratulálok, Gyuri! És így már értem, hogy mit kerestél a strandon. :) Nem nagyon tudtam összerakni, főleg, hogy láttam, hogy Zoli megy érted a kocsiddal. :)

rodriguez 2581 napja
rodriguez képe

Gratulálok Gyuri, ehhez is, meg a teljes BSZM-hez!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!