Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 047 642 km-t sportoltatok
galagyuri
Futás galagyuri  futott  2017-03-24-n

5 / 3 értékelésből
Új edzés nézet
Edzésvégzés időpontja
2017-03-24 11:29
Edzés típusa
Tempó futás verseny(verseny)
Edzésmunka ideje
01:00:54
Megtett távolság
15.68 km
Edzés sebessége
15.45 km/h
Edzés tempója
03:53 p/km
Időjárás
Napos idő Napos idő, 13 fok, Erős szél
Edzés leírása

BSZM 2.szakasz. Sose futottam meg ezt a szakaszt..Mara egy nem max futas volt a terv. Nem akartam sokat kiadni mivel vasarnap meg egy hosszut szeretnek futni. A tegnapi utan nem voltam pihent, nem annyira mint szerettem volna es a jobb labfejemnel vmi inszalagot erzek. A bemelegites rendben ment, majd kisse izgulva rajt. Az vigasztalt, h 4p alatt kicsivel mar eleg, terv szerint. Nem ment rosszul, de nem voltam ma se gyors. A tervtempo megvolt, de az bosszantott, hogy tul nehezen megy ez, nem eleg konnyu. Az első 5 jól telt, de nem volt sose konnyu a mozgasom, sot a tegnapi miatt izomlaz is kialakuloban meg a hasamban is.Valszeg ettol voltam gorcsosebb. 7 utan jott egy brutal szembeszeles szakasz kb 2,5 km-en, ez jol megfogott tempoban is. Majd 12 korul valamit csokkent. Igazabol nem is hevitettem nagyon, valahogy kifutni se tudtam magam. Az atlag tempo terven van, de tul sokat kellett kuzdeni erte. A futassal igy tul boldog nem vagyok. Talan faradt vagyok.

A csapat viszont jol teljesit, es iden is jo buli a BSZM. Szuper volt ulni a fuvon Szigligetben. Ez mindig egy meghatarozo pontja az evnek...:o)

1 hozzászólás

ZeRoberto 2602 napja
ZeRoberto képe

Volt itt még olyan szakasz amit nem futottál? Nehezen tudtam elképzelni...Szigligeti B közép jó volt :-) Ha már futballista is lettél :D

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!