Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 960 844 km-t sportoltatok
galagyuri
Futás galagyuri  futott  2017-02-28-n

5 / 3 értékelésből
Új edzés nézet
Edzésvégzés időpontja
2017-02-28 18:55
Edzés típusa
Iramjáték (edzés)
Edzésmunka ideje
01:15:00
Megtett távolság
13.23 km
Edzés sebessége
10.58 km/h
Edzés tempója
05:40 p/km
Időjárás
13 fok,
Edzés leírása

EF edzes, tavaszi időben. Robival ki a szigetre az akvinkum hoteltől majd közösen fél kör bemelegítés. Azután 1 kör 4-4 lámpa váltogatás.Jó edzés lett, A hétvégi hegy után van pedig egy közepes izomlázam és féltem ilyenkor a rendszert igy nem nyomtam csövig. Robi és Joci mentünk az elején aztán gondoltam leszakadok mert nem birtam gyorsabban menni főleg Robi után de a pihenőkben mindig fel tudtam jönni vissza igy végül együtt értünk körbe. Amugy a lábaim egész pihentek az izomlázat kivéve de még igy is jólesett a mozgás mire bemelegedtem. A 2.felében kezdtem viszont elfáradni, a végére egészen kipurcantam. Igaz nem sokat alszok jópár napja munka miatt. Nehéz hetem van. Klassz edzés volt.

2 hozzászólás

zozo.m 2617 napja
zozo.m képe

már a hét közepén vagyunk, örültem nagyon, igaz alig voltam még magamnál. :)  Robi szerintem mást fog írni erről, hogy nem ment Neked. kitartás! egészségedre!

ZeRoberto 2616 napja
ZeRoberto képe

Persze hogy mást írok:-) Kb. 2 méterre mentem el a gyorsakon, úgy hogy csőgázon mentem:-) Aztán pillanatok alatt már Gyuri állt előre a mihez tartás végett:-) Hajrá a tihanyi konferencián! Futásról jöhet majd videó:-)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!