Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 934 274 km-t sportoltatok
Uff
Futás Uff  futott  2009-09-06-n

5 / 4 értékelésből
Új edzés nézet
Edzésvégzés időpontja
2009-09-06 12:51
Edzés típusa
Hosszú futás verseny(verseny)
Edzésmunka ideje
02:26:21
Megtett távolság
24.01 km
Edzés sebessége
9.84 km/h
Edzés tempója
06:06 p/km
Maximum pulzus
162 bpm
Átlagos pulzus
148 bpm
Pulzustartomány
 
Elégetett kalória
1674 kcal
Időjárás
Részben felhős idő Részben felhős idő, 0 fok,
Edzés leírása
Rote Nasen Lauf Nem is verseny volt ez tulajdonkeppen, hanem jotekonysagi futas a bohocdoktoroknak. Minden egyes km utan az altalam kivalasztott (bank) szponzor 1 eurot fizet a bohocdoktoroknak, ugyhogy kicsit belehuztam kilometerileg, hadd kapjanak a dokik jo sok penzt. :) A tegnapi verseny utan fajdalommal huztam fel delelött a futocipöt, a holyagjaim allapotat elnezve nem is szamitottam remesen hosszu futasra. Aztan a rendezveny helyszinere erve belekezdtem a nyugalmas körözesbe, semmi megeröltetes, futas, a 4 kilis kör vegen pecseteles, futas, kör vegen pecseteles, bameszkodas, marhaskodas a kameranak...a 20. km-nel a leragasztozott holyagjaim meg nem sikitoztak, picit fajt a kemeny cipöben a terdem, de becsaptam egy gelt, hogy majd meg futok 2 kört, s akkor a mult heti 27km-emet is megdöntöm....minden frankon ment...Aztan a 24 km-es pecsetelesnel szepen el is vettek a kedvem a tovabbi futastol, nagyon nem lelkesedtek, hogy a szanaszet pecsetelt füzet helyett ujat adjanak, meg mintha naivnak neztek volna, hogy mi a fenenek futok ennyit, semmi ertelme nincs..Igy abba is hagytam a tovabbi jotekonykodast. A nyujtasnal es a füzet leadasakor aztan megtudtam, hogy allitolag a szponzorok szemelyenket 4 km-ig szponzoralnak, amit persze egy masik szervezö rögtön meg is cafolt azzal, hogy ez nem biztos, meg talan attol függ melyik szponzort valasztottam, blablabla..Nos, ez marha jo, nem ertem, akkor miert nem ugy szol a kiiras, hogy akkor ez egy 4 km-es jotekonysagi futas, nem pedig 1km=1EUR, igy nem csinalna az ember magabol bohocot. Bizom azert a legjobbakban, abban, hogy volt ertelme, hogy mara akkora vizholyagokat sikerült a labamra begyüjteni, hogy meg a normalis menes is faj, s hogy egy ideig futocipöt nem akarok latni. Remelem, a reszvetelemert, meg a draga jo szponzoraim altal összejött cirka 100 juro tenyleg a megfelelö helyre kerül, s több nevetes lesz a korhazakban. http://www.rotenasenlauf.at/sponsor_me/Hellke http://connect.garmin.com/activity/12738188
Cuccok, amiket edzés közben viselt
Név Méret Vásárlás dátuma Ár Album
Nike, Air Structure Triax +11 GTX 41  2009-01-13  32000 Ft Cuccok 
Egyéb, Nathan Speed 2 Trinkgürtel 2009-07-01  9000 Ft Cuccok 
Egyéb, Garmin FR305   2009-07-22  48000 Ft Cuccok 

5 hozzászólás

bodlac 5346 napja
bodlac képe
Hát ez is hősies volt. Azért látom ott sem megy minden flottul - már ami a szponzori pénzeket illeti. Ha 4km a max, akkor a 10 eurós futó órabéred leesett 1.5 eurósra, cc. ;)
Uff 5345 napja
Uff képe
Akiknek elmondtam, azok mar mind a sajtonak akartak irni, hogy ez mekkora disznosag. Bennem is egy vilag omlott össze, de en meg mindig bizom benne, hogy megkapjak a penzt. Azert nagyon kevesen voltak, akik ilyen hosszut futottak, többen csak lesetaltak egy kört, csak nem megy tönkre a bank ebbe a par 20 euros összegbe.
Bense Kriszti 5345 napja
Bense Kriszti képe
Hát ez nem lehetett jó élmény, de egészségedre a futást a többit gyorsan el kell felejteni. Köszönöm a gratulációt, de Te nagyon ügyes vagy ahogy a naplódat nézegetem. A Midnight Sun futásra én is megyek! Tetszik nagyon! Remélem felismerlek majd. :)
Bense Kriszti 5345 napja
Bense Kriszti képe
Felfedeztem valamit! A futáson kívül az is közös bennünk, hogy egyforma az itatónk. Pedig azt hittem, csak nekem van olyanom.:)
A Midnight Sun futás már elmúlt, ugye? Nem baj, lesz helyette más... Jó futásokat kívánok a hétre.
csilla* 5344 napja
csilla* képe
azért ne hagyd, hogy a világ összeomoljon benned. mert ha lesz egy másik hasonló futás, akkor aztán nem menne senki! nagyon klassz, hogy jótékonykodásból futsz! én is néztem már ilyet, de akkor pont nem voltunk HH-ban, és csak 4 km lett volna...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!