Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 909 818 km-t sportoltatok
Cyco
Futás Cyco  futott  2014-09-06-n

3.4 / 5 értékelésből
Új edzés nézet
Edzésvégzés időpontja
2014-09-06 10:00
Edzés típusa
Tempó futás verseny(verseny)
Edzésmunka ideje
01:30:07
Megtett távolság
21.1 km
Edzés sebessége
14.05 km/h
Edzés tempója
04:16 p/km
Időjárás
Napos idő Napos idő, 25 fok, Szélcsend
Edzés leírása

I. Vidor Félmaraton Nyíregyháza

(avagy hogyan fussunk edzetlenül, felkészületlenül, dagadtan félmaratont :D )

Atád után leálltam az edzésekkel, kellett egy kis mentális és fizikai pihenés. Ennen ellenére nem hagyhattam ki a futótársaim által szervezett (csak szuperlatívuszokban tudok a szervezésről beszélni, és kevés kifogást emelni) végre a várposunkban szervezett félmaratont.

Gondoltammeglátom, milyen állapotban vagyok. Terveim szerint megyek ahogy bírok.  Órám még mindí nincs, így sem részidőket nem nagyon tudtam sem pulzust. Az útvonal a stadionból indult, be az erdőbe, kis a Sóstói útra, át a felüljárón, be az állatkertbe (!!!!) át a falumúzeumba (!!!!) be a strandra (!!!!), Sóstó néhány utcája, majd visszafele erdő , Főiskola, stadion. A sok kanyargónak az volt a hátránya, hogy sok segítő emberre volt szükség akik irányírtották a futókat. Sajnos néhány diák ezt nem vette eléggé komolyan és vagy telefonált vagy beszélgetett. Ennek az lett az eredménye, hogy néhány versenyző rossz irányba ment.... Ez sajnálatos mert így nem a valós végeredmény született. Abszolútban a 4. lettem (kb 300 induló), de ha az előttem lévő 2-3 ember nem téved el akkor ez nem így alakul. Korosztályban 83 indulóból (31-40) Balog Lőrinc (1:17) mögött a 2. lettem. :D 

Jó versen yvolt, a helyezés nem érdekel egyáltalán, nyilván ahol 4. lehet az ember egy 1:30-as idővel ott azért nincs nagyon erős mezőny. aZ időeredményemnek naygon örülök, hiszen 75 kg-os testömegemhez és edzettlenségemhez képest nem pukkantammég le nagyon. 

 

1 hozzászólás

tuskenrider 3516 napja
tuskenrider képe

hihetetlen vagy:)

Gratulálok!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!