Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 991 378 km-t sportoltatok
Tullius
Túra Tullius  túrázott  2014-02-08-n

3 / 1 értékelésből
Új edzés nézet
Edzésvégzés időpontja
2014-02-08 16:40
Edzés típusa
Hegyi túra verseny(verseny)
Edzésmunka ideje
11:50:00
Megtett távolság
57.81 km
Edzés sebessége
4.89 km/h
Edzés tempója
12:17 p/km
Szintkülönbség
2133 méter
Időjárás
Sötétség Sötétség, 4 fok, Szélcsend
Edzés leírása

Kitörés 60
(Távolság- és szintadatok az itiner alapján.)

A hagyományőrzők mindent megtettek, a kaja finom, pénzt vinni és korán elhagyni a tömeget szokás szerint ajánlott, és papírforma szerint klappolt is volna a dolog. Csakhogy a rettenet sár agyonvágta a hangulatot, az élményt, pedig én éppen emiatt vártam újra a Kitörést.

Fizikailag fogjuk rá, hogy minden oké, ez most - talán nem függetlenül a délelőtti Margitától - fejben intézett el. Már a felénél teljesen kiábrándultam, elment a kedvem az egésztől, ki akartam szállni. Nincs élmény, csak motiválatlan, csigalassúságú kínlódás (itt említem meg a sorozatos eltévedéseket is), ez nekem nem hiányzott. 


Persze, teljesítettem, így legalább mehet a szégyenfalra a tavalyi Mátra 115 mellé, hogy az se utnatkozzon. Idővel talán megbékélek mindkettővel, de az nem holnap lesz.

Cuccok, amiket edzés közben viselt
Név Méret Vásárlás dátuma Ár Album
Asics, GEL-Kayano 18 44  2012-11-15  35990 Ft  

4 hozzászólás

Fater 3735 napja
Fater képe

Azért szép teljesítmény! Kell néha a kínlódás is.

Tullius 3735 napja
Tullius képe

Itt nem a teljesítmény lett volna a lényeg (épp emiatt a legelejét leszámítva egy kicsit sem toltuk neki), hanem a hangulat. Abból viszont alig maradt valami. Jobban jártam volna, ha inkább piálni megyek a többiekkel.

Bozót 3731 napja
Bozót képe

Egyszer csináltam meg ezt a túrát, óriási élmény volt, szuper hangulat, szakadó hó, lámpák, forró leves, forralt bor :)  Csak hóban mennék megint, idén az időjárás miatt meg sem fordult a fejemben az indulás.

Azért a teljestíéshez gratu!  

Tullius 3731 napja
Tullius képe

Ezt leszámítva én is csak tavaly teljesítettem, akkor remek volt, év végén a második helyre rangsoroltam. Idén sajnos majdnem minden hiányzott belőle, ami akkor nagyszerűvé tette. Nem a rendezőkön múlt, ők mindent beleadtak, de az idei sajnos nem esett jól.

Azért köszi! :)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!