A futás hátsó oldala
Létrehozta: sepi | 2011-06-07 14:46:50-kor
Avagy a futás popsiformáló hatása képekben, videókban.
Hogy a magyar futó lányok se maradjanak ki és ne menjen el a topik a fiúk irányába:
Zenoka kösz a linket,van itt sok érdekesség:-)
Például egy szép lábbicepsz,ami elég ritka madár....Bár szerintem teljesen arányos,nincs gyenge pontja....
A témához is passzol a futás hátsó oldala----avagy a comb hátsó oldala...
Azért szerintem klasszisokkal szebb lábbicepsze van,mint bármelyik autómosó fiúnak.
Előzmény: zenoka (99)
Bocs a méretezésért (bár a fiúk talán nem bánják :P) Gördíts jobbra, ott a szöveg!
Előzmény: Bozót (96)
le van ullve a topic.. latszik nem tavasz van:D
autentikus blog ajanlo zindexen volt kint.:)
bikegirls.blog.hu
Oan szépen fejlett combhajlítójuk van, biztosan futnak vagy bringáznak legalább néha :P
Előzmény: HarcsaBarna (89)
Ejnye mán, az enyémek legalább sportolnak, vagy a fiúk is futnak szabadidejükben?
Előzmény: Bozót (87)
Na, várjá', még a végén én is ilyen vénasszony leszek, annyit nyújt rajtam a taekwondo :D :D :D
Előzmény: HarcsaBarna (78)
Lányoknak és fiúkak egyaránt:
http://espn.go.com/espn/photos/gallery/_/id/7030506/bodies-want-2011#/24/
Nahát, én nem fogok így festeni a büdös életben, ha akármennyit trappolok, akkor sem! :D
ez sem futas hanem labdajatek de talan nem koveznek meg erte a sporttarsak:)
Szép ez a fiú, csak egy pár apró pihe hiányzi a mellyérű Köszi Bozót, még jobban bírlak, mint ezelőtt:))
Előzmény: Bozót (64)
Sajnálom, hogy csalódást kell okozzak,de az ellenkező nemhez vonzódom, így vizuális élményt is inkább ők jelentenek:P
Előzmény: mjoci (65)
na, én azt hittem h ha bevág a ruha így a popsiba az ciki:) de ezek szerint ez is tetszik nektek?:P
Előzmény: potther (53)
nem rossz, de így is agyon van öltözködve.....
Előzmény: Bozót (105)