yoyo futás

2008.09.02 Kedd, 09:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:00:00

Távolság

10 km

Tempó

12:00 p/km (5.00 km/h)

Edzésleírás

lám lám mennyi jó oldala van a futásnak ..Mig az ember várja ,hogy elkészüljön az autója a szervizben ,addig elmehet futni a környéken ..Ma is ez történt ,mig Bolyhika a szerelőnél hagyta az autóját ,addig én elmentem vele futni,,Vagyis inkább ő jött velem :) Örült,hogy levittem az Antónia-árokba ,és az Ördög toronyba is felmentünk ,élveztük nagyon ,isteni fenyő illat volt ,csodás panoráma ,és néhol jó hüvös erdő .a haza utat másfelé terveztem ,egy olyan úton jöttünk amerre még én sem jártam ,De szemmérték allapján jó volt a tájolás . Vissza felé megnyertük a Hosszú-árkot ,de csak a felső szakaszát ;) Otthon gyorsan összedobtam egy tésztás ebédet impróból ..addigra elkészült az autó is,és hát akkor már a szerelőt is megebédeltettem ;) Bár nem kívánom,de igazán jöhetne többször is szervizelni :)) Köszönöm Judit ezt a klassz délelőtti futást íííííííí

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:00:00 10 12:00 5.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

gyaloggalopp képe

gyaloggalopp 5741 napja

Hihetetlen, hogy Yoyookacillagom eddig még alig-alig mesélt olyant, hogy "na, ma arra futottam, mint a múltkor"... Mintha az egész világ az ő futóbirodalma volna. Lehet, hogy Csömörről Nagykovácsiba kellene költöznöm? Zsákfalu ez is, az is. Csak azt jobb helyre pottyantották. :)
yoyo képe

yoyo 5742 napja

Bizony jó volt cillagaim :))
Eszembe is jutott,hogy privát túrát szervezzek a fődemen ;)
Nicol képe

Nicol 5742 napja

Jó lehetett!:)
Steve képe

Steve 5742 napja

Még jó hog nem tévedtél el az ismeretlen úton ... :)))
nyaff képe

nyaff 5742 napja

Szívesen Cillagom, én is nagyon jól reztem magam. Igyexem máskor is elmenni, kocsi javítás nélkül is, és ez már a második volt az utóbbi időben!!!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!