stojesz bringázás

2012.07.03 Kedd, 05:35:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:42:30

Távolság

55.4 km Szint: 250 m

Tempó

01:51 p/km (32.43 km/h)

Pulzus

Átlag
147
Minimum
0
Maximum
161

Edzésleírás

A mai edzés előzménytörténete: mivel még előrébb kéne tolnom a nyerget a kényelmes könyöklős pozícióhoz, de nem tudom, kaptam egy tippet, hogy vegyek Profile Design Fast Forward nyeregcsövet. Gondoltam rendben van, ha jó áron el tudom adni a hiperkönnyű Tune nyeregcsövet, amivel vettem a gépsárkányt, akkor veszek egyet.

 

Feltettem a Bikemag apróra a nyeregcsövet 20e Ft-ért. Gondoltam nem fogják elkapkodni, erre 3 nappal később megvették alku nélkül, csak kicsi kerülővel kellett visszajönnöm Győrbe. Közben pénteken kiderült, hogy az egyik edzőtársnak van egy régebbi Profile nyeregcsöve elfekvőben a padláson. Így nem aggódtam, meg is beszéltem vele, hogy amíg meg nem jön az enyém, addig használnám az övét.

 

Teljesen megnyugodva mentem a nyeregcsőért és elkámpicsorodtam, amikor megláttam, ugyanis vagy 6 centivel rövidebb volt az eredetinél. Elfűrészelték a súlycsökkentés jegyében. Ezzel csak az a gond, hogy a lábaim elég hosszúak és nekem minden nyeregcsövem baromira ki van húzva. Azért elhoztam, de nem lett jó. Minimum másfél centit kéne még emelnem a nyerget, de már most alig 3,5-4 centi van csak bent a vázban, ami enyhén szólva nem biztonságos hosszú távon.

 

Szóval ezt a kört csak tisztességből tettem meg, mert szívem szerint 10 km után visszafordultam volna, annyira kényelmetlen volt a térdeimnek. Azt éreztem, hogy töredék energiát tudok leadni ahhoz képest, mint amit tudok amiatt, mert nem tudom rendesen "kinyújtani" a lábamat.

 

Ma kiderül, hogy mikorra lesz meg az új nyeregcsövem. A Proathlon csak jövő hétre tud, de van még egy forrásom Ausztriában. Az sem lesz meg hétfő előtt, de pár ezressel olcsóbbra várom az ajánlatot. Könnyen lehet, hogy erre a hétre a 905-ös Merida parkolópályára kerül. Helyette talán hétvégén túrázunk egyet a 990-es traktorral :-)

 

Bruttó idő plusz 5 perc (ez összesen két db piroslámpa, hihetetlen rossz néhol a lámpák hangolása).

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 80 00:00 0.00 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Armitage képe

Armitage 4367 napja

Szép munka!

stojesz képe

stojesz 4370 napja

Na, jövő kedden itt van az új Profile Design Fast Forward Carbon, a magyarországi alu Fast Forward nyereg áránál olcsóbban, vadi újan :-)

Felszerelések

Merida Road Lite 905
Garmin FR60