Mike01 bringázás

2012.06.17 Vasárnap, 07:15:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

07:08:45

Távolság

200.41 km Szint: 2316 m

Tempó

02:08 p/km (28.05 km/h)

Edzésleírás

Achillesszel Mátra-kör. Egész héten erre vártunk. Mivel tudtuk, hogy meleg lesz, ezért már 7óra után indultunk. Odafele enyhe hátszél volt, de szépen egyenletesen mentünk 36-40km/h között. Jászárokszállás után becsatlakozott egy Team Bátorfi-s srác egy szép zöld-fehér-piros Mata kerékpárral. Mondtam álljon be oda, ahova van kedve. Felváltva mentünk, de aztán Gyöngyösön ő másfele ment.

 

Egész végig váltott vezetéssel mentünk, szépen haladtunk is, Gyöngyösig 32.4km/h átlagot mentünk, ami a sok városi töketlenkedéssel, piros lámpákkal egész jó. Lesz mit lerontani, mondtam Achillesznek.

Gyöngyöstől Kékesig most nem ment úgy, mint a múltkor, már Mátrafüred után leraktam kistányérra, kutyameleg volt. Felérve most időztünk is kicsit, nagyon szép tiszta idő volt, nagyon messze el lehetett látni. Parádsasvárra el akartam menni, de jobb is, hogy Achillesz lebeszélt, mivel ha ott legurulunk, nem biztos hogy hazaérünk.... 500m-t gurultunk le. (talán majd ha nem lábon kell menni Ceglédtől, hanem csak Gyöngyöstől.....)

Lefele is szépen tudtunk jönni, immár az új gumi volt fent /Conti Gp4000s/, az út is száraz volt. Bár annyira megereszteni még mindig nem mertem, 60-65km/h között jörrem max.

Gyöngyösön volt egy technikai szünet, majd hazafele ismét összefutottunk a Mata-s sráccal. :) Profi karjelzései alapján tudtam, hogy versenyekre is járhat szépen. Hamar össze is rázódtunk, mintha már hónapok óta együtt mentünk volna...

Jászárokszálláson ő megérkezett, mi meg termeltük a sót tovább. Hiába ittuk a Powerrade-t, meg a kalciumot, a meleg tombolt. Jászberény után már jobb volt, mert árnyékban jöttünk.

Az utolsó 20km-n most kicsit elfogytam, szegény Achillesz vezettett ott 80%-ban.

Hazaérkezve megállapítottuk, hogy ma sem lettünk fehérebbek, csak gyengébbek. De az egy kis pihenéssel megoldható.

Térképem itt: KLIKK

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
07:08:45 200.41 02:08 28.05 0 76 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

picikata képe

picikata 4392 napja

Én is megyek a hétvégén tekerni...de még nem tudom az indulást mikor tudom megejteni...

Akkor Hajrá...aszfaltbetyárok... :) :)

Mike01 képe

Mike01 4392 napja

Köszi. :) Élvezem is a tekerést. Achillesz erősködik, hogy menjünk a Kékes csúcstámadásra majd augusztusban, meg a Mátra körre. Majd meglátjuk. Esztergomba lett volna kedvem elmenni, de nem jött össze. Most hétvégén viszont Úri-Dány fele megyünk... :)

picikata képe

picikata 4392 napja

Nagyon jókat mész Mike....rengeteget erősödtél!

Most már irány versenyezni... :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!