Petya_hun futás

2012.06.17 Vasárnap, 00:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

03:27:54

Távolság

42 km

Tempó

04:57 p/km (12.12 km/h)

Edzésleírás

A Hit mindennél fontosabb....


Sri chinmoy-t nem kell bemutatni.....Szombathelyen  ezen  versenyen mindig jó futni....Reggel kitaláltam bringával megyek le. 22 km...Nem csinálhat akkora kárt bennem.
Nevezésnél Garami Árpi kérdezte ugye nem maratonon indulsz el...Mondtam de miért mi máson. Erre azt válaszolta : Nem vagy normális, föleg ebbe a nagy melegbe. De ezt tudtam :)
 8-kor elrajtoltunk. Két fő tervem volt. Vagyis pontosabban Végh Attilának. Óra nélkül futottam, és pocsoltam a fejemet amennyire tudtam. És sokat ittam, amennyi belém fért. Már az elején 2. voltam. Gondoltam ez a tempó jó lesz, nem sietek messze még a vége. De közben végig vissza kellet fognom magam mert menni akartam olyan 04:30 tempóba. 20 km kicsit megzuhantam. Probáltak hozzám szólni, segiteni, de nem tudtak. (A héten sok  volt a munka, még szombaton is.) És kijött rajtam. 2-3 km múlva összeszedtem magam, megint jó volt futni,  Közben Bene Ármin barátnöje megáldott só tablettával, ami azt hiszem nagyon jól jött. (Hála neki) ::) A feléhez 1:43 körül érkeztem. Nagyon jó volt minden. Alig akartam elhinni. 4 kör végén láttam hogy az első futó kezd lassulni, és egyszer csak ott volt elöttem 200 m. Elcsodálkoztam, most mi van itt. Felzárkoztam mögé, és 10 m távolságot tartva "kifujtam" magam. 3-4 km haladtam mögötte amikor úgy döntöttem megindulok.....És fokozatosan maradt le. Közben elkezdtem görcsölni.  És ezt  látták mögöttem, kiakarták hazsnálni....Gyors banánt ettem, Mg tabletát és mentem tovább. Nagyon nem foglalkoztam vele, ninc smit tenni. Futni kell tovább vele, egyszer kifog lazulni...5 körben olyan 8 perces elönyt szereztem és elhittem hogy megtudom nyerni. Csak be kell érnem, és nem sétáéni. Meglepett amikor az utolsó másfél kör nagyon jol esettt, lefele csak úgy száguldoztam. Gondoltam ha már elsö hely megvan akkor az idövel szállok harcba. Mert a LEHETÖSÉG mindenkinek adott, csak élni kell vele. Kifogásokat félre rakni, és megdönteni a saját rekordokat- a végén 03:27:28 lett- De beérve éreztem ha lett volna kivel harcolni, ennél jobb is lehetne. Nagyon örültem amikor a  cél felé mentem. Tudtam: E szép napon most összejött minden- :)  A végén jöttek a társak gratulálni, milyne jol mentem, nem is volt holtpontom....ha ezt azért nem mondanám :) Csak nem mutattam ki. A végére ez is egy terv volt. Pár napot pihenek, és futok egy két rövidebb futást.-


Szombathelyen a 6 órás futáson is jót akarok menni.
65km a minimum...Nem tagadom :)


 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:27:54 42 04:57 12.12 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Petya_hun képe

Petya_hun 4397 napja

Köszi szépen.... Hát nem volt egyszerű :) 

lacika76 képe

lacika76 4397 napja

Véljék egészségedre! Ilyen melegben ez igen szép munka volt. :-)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!