kipage futás

2012.06.16 Szombat, 13:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:03:11

Távolság

21 km

Tempó

05:52 p/km (10.23 km/h)

Edzésleírás

A futás elején nagyon meglepődtem, amikor Daniloo rombolt be a depóba. Számolgattam, van 3 perc előnyöm azt olyan 3-4 kör alatt fogja behozni. Az első körben még egálban voltunk, talán kicsit közelített is, de onnan vagy vele történt valami, vagy velem nem, de elkezdett nőni a különbség. A 3. körben bemondták hogy a 28. helyen futok, alig akartam elhinni. Mondjuk feltűnt hogy milyen kevesen vagyunk a pályán nagyon jó és ritka érzés volt. Aztán egyre többen lettünk én meg egyre rosszabbul lettem, be is nyomtam egy zselét. Itt azért páran elmentek mellettem. A frisstőállomás nagyon profi volt, a sapkamártós láda bomba ötlet volt. A második zselé a 6. körben csusszant le, ez már koffeines volt, innen erőre kaptam és meg is előztem egy Polythlonos srácot akivel a futáson végig nagy meccsben voltunk. Sajnos az utolsó körre nagyon magára talált és vagy 200mre elhúzott, szerintem ő is érezte, hogy együtt mehetünk. A nagy loholásban még befogtunk egy srácot akinek beszúrt az oldala. Összességében nagyon jót futottam (magamhoz képest) az össz idő 5:55:26 lett ami nagyon nagyon király idő ezen a pályán ilyen melegben szerintem. Ez a 38. helyhez volt elég Volt aki a nevezési listán 4:30 as időt írt be ehhez képest ment 5:40et pl. 

 

Itthon nézegettem az eredményeket és a középmezőny bizony igen sűrű volt , ha csak 5 perccel megyek jobbat máris a 34. lehettem volna.

 

 

 

 

 

Köszönet a szervezőknek , hogy egy ilyen fantasztikus versenyt hoztatok össze,  a hozzáadott érték messze a legtöbb volt, amit valaha Magyarországon triatlon versenyen adtak/osztottak (amiken indultam persze :) ) . A szervezés profi volt, voltak apróbb hiányosságok, dehát első rendezésként abszolút csillagos 5ös.

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:03:11 21 05:52 10.23 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

Slybacsi képe

Slybacsi 4385 napja

én is gratulálok, kemény vagy! az új cipőfűzőt használtad? jól szerepelt? :)

HarcsaBarna képe

HarcsaBarna 4389 napja

Gratulálok, szép volt! Azért Danilo nem olyan jó futó:), na úszni azt tud...

stojesz képe

stojesz 4392 napja

Gratulálok!

kipage képe

kipage 4394 napja

Köszi mindenkinek.

mezesmelange képe

mezesmelange 4394 napja

Gratula!!!

necromedve képe

necromedve 4397 napja

Gratula, jól nyomtad!

Kovács Krisztián képe

Kovács Krisztián 4397 napja

Szép menet volt, grtulálok!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!