monique futás

2012.06.16 Szombat, 17:53:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:54:38

Távolság

17.8 km

Tempó

06:26 p/km (9.32 km/h)

Pulzus

Átlag
170
Minimum
0
Maximum
188

Edzésleírás

hát ez jó volt :) végül nem reggel mentem a szervezett túrafutásra, hanem kitaláltam magamnak egy útvonalat... HHH-n át akartam aztán onnan el nagykovácsiba, de indulás után rájöttem, h addigra lehet besötétedne. vagy ha nem, akkor helyette a 305-ös mostanra már igencsak gyengusz akkuja lemerülne :P amúgy olyan 20km-t gondoltam. bár valszeg az eredeti terv hosszabb lett volna a gyakorlatban, mint 20km. mindenesetre a terv elején nem változtattam, elfutogattam a hűvösvölgy melletti erdőben, de aztán el másfelé, át a nagyréten, szépjuhászné, hú, hát innen kezdődött a kaland. :P

 

2 éve volt egyszer pátyalsóval egy db túrafutás itt, de feketefej után adyliget mellett az úton menve egy idő után nem emlékeztem h merre kanyarodtunk egy bizonyos ponton anno. elmentem kétszer is ott, először jobbra, aztán egyenesen, és utólag nézve tracket látom h balra kellett volna. :) körberohangáltam adyligetet, aztán végül is elindultam amerre láttam az említett úton... nemsokára egy mezőn találtam magam. futás a semmiben... hegyek között a fűben. akár 100km-re lehetne a legközelebbi lakott település, igazán jó feeling. aztán egy idő után besokallottam kicsit a mezőtől meg a magas fűtől, mert erdőben akartam futni végre :P végül is egy örökkévalóság után odaértem egy erdei úthoz, elindultam jobbra, kétfelé ágazott, 50m az elsőn, aztán ösztönből visszafordultam, a másikon tovább, onnan végig vmi piros sávval jelzett úton amire nem emlékeztem tudatosan... de direkt végig rajta maradtam. aztán egyszercsak egy random útrészletet felismertem. a fene tudja miből ismerek fel egyes helyeket nulla konkrét részletből. de innentől tudtam hol vagyok és nemsokára beértem nagykovácsiba :) utólag tracken nézve látom h végig a piros sávon mentünk 2 éve. :)

 

na ott még majdnem elmentem solymárra, de aztán mégse. felkocogás lassssan egy durva hosszú emelkedőn (ez már aszfalt, szeles u.), ez egyrészt nem az volt amelyik solymárra vitt volna, másrészt már sok volt nekem ezután a meredek után, innentől már csak a buszvégállomásig kocogtam el. nem nagyon volt érkezésem az összes kalóriát pótolni tegnapról, ez nem segített, vagy csak a meleg vett ki belőlem sokat, az első félóra a melegben elég szenvedős volt, és izzadtam, mint még soha.

 

egyébként gyorsabban csináltam, mint terveztem... terv szerint az lett volna, hogy emelkedőn belegyaloglás, de a valóságban csak egyszer gyalogoltam 150m-t a mező kellős közepén. a többi az futás, pár helyen megállás, tájékozódás. amúgy kevés durva emelkedő volt az útvonalban.

 

még sok ilyet! =)) meg akarom ismerni az összes útvonalat errefelé (budai hegyek) idővel. :) nem lehet betelni a futással+tájékozódással. :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:54:38 17.8 06:26 9.32 0 0 188 170
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

monique képe

monique 4388 napja

ühüm ez az egyik motivációm :DD a terepfutás belegyaloglás nélkül.

lacika76 képe

lacika76 4388 napja

Ez az egyik dolog, amiért megéri ennyit edzeni. :-)

monique képe

monique 4388 napja

hmm, még ami érdekes.. ahol 2 éve rém meredeknek éreztem az emelkedőt, az most semmi volt szinte =)) azért fejlődik az ember, tök jó!

monique képe

monique 4388 napja

köszi! a tájfutáson néha elgondolkozok =) talán majd egyszer kipróbálom :)

lacika76 képe

lacika76 4389 napja

Igazi tájfutás, útvonalkeresés. Gratula! Jók ezek a beszámolók, szinte olyan, mintha ott lenne az olvasó, ahol te s voltál. :-)

RemAti képe

RemAti 4389 napja

Szép volt! Tényleg sok ilyent. Az ilyen futások jók. -:) Egészségedre!

Felszerelések

Asics gel 2150 w
Egyéb Garmin FR 305