farkass74 futás

2012.06.13 Szerda, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:15:34

Távolság

12.3 km

Tempó

06:09 p/km (9.77 km/h)

Pulzus

Átlag
132
Minimum
0
Maximum
140

Edzésleírás

Már indulásnál tudtam, hogy ez biza kemény menet lesz. A másfél nappal ezelőtti 30K (és mostmár még az Insanity terhelése is) ott volt nagyon a lábaimban. Így aztán rendesen maratoni finish érzésem volt már az elejétől. 3K után úgy éreztem, ha nem iszok (pont oda esik egy közkút), akkor még van két lépésem és végem, így hát rövid "táborozás" következet. (Elég gyenge kezdés tudom, de ez van.) Nagyon jól esett a frissítés, szinte új erőre kaptam. 4,6K-nál jött a következő kút, ez is nagyon jól jött! Legalább megállhattam egy kicsit... Innen viszont kicsit hosszabbat kellet menni, mert 8K után valamivel volt már csak kút. Becsületből kocogtam odáig megállás nélkül. A lábaim rendesen zsibbadtak, égtek, de még reagáltak. 9,6K-nál újra "itatás", persze pihenővel (kis nyújtás). Innen viszont már nem volt több "gyönyörű kék oázis", hát végig kellet tolni. De csak lement valahogy. Fejben egész jól ott voltam, fizikailag viszont nagyon szét voltam zilálva. 

Érdekes volt számomra a tudat, hogy ilyen, vagy még ettől rosszabb lesz a maraton vége (kb. 35K utántól). Próbáltam barátkozni az érzéssel, ami igazán testközeli volt. 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:15:34 12.3 06:09 9.77 0 0 140 132
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

tardigrada képe

tardigrada 4489 napja

Szia kedves Barátom!

Nah, nem aggódok én a Te küzdeni tudásod miatt! Szerintem Neked sem kell. Négykézláb is megcsinálod majd! Csak így tovább!

(Hiányzott egy bírákból álló  női csapat két tagja, és a főnököm magával együtt benevezett engem is, úgy kerültem a K&H-ra váratlanul. Találkoztam Lajosékkal is ott! Jó volt, nem bántam meg, de jobb lett volna edzeni előtte.)

farkass74 képe

farkass74 4491 napja

Krisz: A tudat, hogy képes vagyok (voltam) rá, jó! Nagyon jó! Sajna a maratonért meg kell küzdeni, és nem csak a versenyen, hanem az edzéseken is!

ildikó.cs képe

ildikó.cs 4492 napja

Ez most a "csakazértis" futás volt Sanyi??? :) Nagyon elszánt vagy és ez motiválóan hat másokra is gratulálok!!!!

krisz86 képe

krisz86 4492 napja

Tesókám? Neked ez jó?? Ebből a leírásból nem a mozgás öröme tükröződik :P

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!