ikerkaszat futás

2012.06.08 Péntek, 15:26:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:45:57

Távolság

11.32 km

Tempó

09:22 p/km (6.41 km/h)

Edzésleírás

Pályabejárás UB-ra Dörgicse-Köveskál!

 

Már nagyon régóta készültem erre! Kedvessel futottunk az eredeti terv oda-vissza volt! Aztán elindultunk és az első fél kilométeren egy hatalmas kígyóban botlottunk, ez totál kiborított, az útvonal nagyon rossz (térdig érő fű, kövek), végig paráztam. Ha nem lett volna ott Garmin (az útvonalal letöltve) tuti eltévedés. Már alig vártam, hogy kiérjünk a betonos útra, a kígyóktól való félelem alábbhagyott, és ezután már attól tartottam, hogy el ne üssenek. Nem ment a futás, hiába volt az elhatározás, hogy a követkőző fáig, bokorog stb futok. Kedvest vissza akartam küldeni a kocsiért terepen, először nem akart menni, aztán nagy duzzogva visszaindult. Ez is leszívta az energiám. Később mondta, hogy jó döntést hoztam, mert neki se ment!  A cél előtt 4,5 kilométerrel kiírta az órám, hogy a virtuális edzőpartner befejezte az edzést. Na mondom Neked is kösz! És bekullogtam Köveskálra.

 

Nagyon örülök, hogy bejártam a pályát, rossz lett volna ezzel az Ub-én szembesülni... Az egyéni futókat eddig is nagyra értékeltem, de ezután... :-) Kedves mondta, hogy visszafele is ugyanott volt a kígyó, remélem a 200 egyéni induló és a 225 csapategység elriogatja az állatot előlem.

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:45:57 11.32 09:22 6.41 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

ikerkaszat képe

ikerkaszat 4398 napja

Mindjárt ötfős lesz a csapatod, én meg a rajtszámommal végigsörözöm a versenyt!;-)

 

yeppster képe

yeppster 4398 napja

Es ha megijed akkor hivja a haverjait, kigyoknal mar csak igy megy:)

TiGör képe

TiGör 4398 napja

Az rendben, de szegény kígyó is hogy meg fog ijedni a rengeteg futótól! ;)

drzso képe

drzso 4398 napja

Én csak egy helyen emlékszem ilyen terepes szakaszra, remélem jól. Egész kellemes rész! Úgyhogy hajrá! Neked jutott a legjobb!

Wojtek63 képe

Wojtek63 4399 napja

Kedves Dórikám!

Nyugodjál meg! Én majd minden kigyót összeszedek előtted, meg különben is jól ki fogjuk tapasni Neked az ösvényt, meg különben is szalagozva lesz. Ennyi "tuti" mellett Neked márcsak a futásra kell majd figyelned.

Szép volt! Csak így tovább!

yeppster képe

yeppster 4399 napja

sima ügy, gyorsan fejlődsz:D

ikerkaszat képe

ikerkaszat 4399 napja

A biológia tanár azt mondta, hogy ott volt a kígyónak a territóriuma:-( Ub-ra nem hiszem, hogy erősebb leszek, nem ér majd váratlanul a terep, és remélem a csapatszellem motivál:-)

yeppster képe

yeppster 4399 napja

Igencsak lusta kigyo lenne ha egy honapig ott fekudne:)

Ebben a nagy melegben ez is szep volt. Tavaly en is Koveskalnal fogytam el, emlekszel? Onnet en is csoszogtam Kaptalantorig.

UBra sokkal erosebb leszel:) Hajra!!!!!!!!!!!!!

Felszerelések

Saucony Jazz 13