Csandy futás

2012.06.02 Szombat, 11:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:36:06

Távolság

11.6 km Szint: 671 m

Tempó

08:17 p/km (7.24 km/h)

Edzésleírás

egy különleges verseny a szintkülönbség miatt, immáron másodszorra hódítottam meg a hegyet:)....nem volt különleges elvárásom az idővel, voltaképp a sikeres, szintidőn belüli célbaérés volt a cél....korai indulás, korai megérkezés, reggelizés a kocsiban....reggeli? hmm 3 dl tejes-vizes turbodiéta turmix, összesen...mert....az épp egy héttel ezelőtti keszthelyi fiaskóm ráébresztett arra, nincs több haladék, egy hónap múlva ultramaraton és rendbe kell tenni a súlyomat...ezen a héten belevágtam a következő diétámba, de ez más, mint a többi...és nem először csinálom...2 hétig semmi szilárd kaja, semmi zöldség, gyümölcs, csak a napi turmixadag, kemény, de hatékony....még sosem versenyeztem ilyen diéta alatt, mindig a szüneteket használtam erre, de most nem volt ilyen...a dietetikussal megbeszéltem, hogy frissítésnek mehet a víz, izo, de a banán, szőlőcukor most kerülendő...hát így vágtam neki ennek a napnak....start előtt tali Snecikével, Kálmánnal, a 16,ker futóklubtagokkal, nagykövetünkkel, Péterrel és persze Eperszemmel, Picikatával, és persze végre megleltem Runkát is:)...start majd elkezdődött a hegy meghódítása...az első 5 kilométerek 7-7,2 perces kilométerekkel mentek, erőm megvolt, bár a banán hiányzott, aztán a 8. kilométerre elfogyott az erőm, innentől gyakorlatilag gyors gyaloglásra váltottam...utolért Ernő, gyors fotó, majd mellettem lett Runka és Eperszem....próbáltak rávenni a futásra, de nem sikerült:) és biza szépen begyalogoltam a célba...deee elégedett vagyok, kb 264 kcal reggeli után nem is vártam csodát...sajna a befutócsomag is tabu, csak 3 C-vitamin por volt az eleségem:)....hosszú sorállás, vacogó fog és a tény, le is kell futni....mindezt 2x1,5 l-es teli ásványvizes palackkal a hónom alatt, az egyenletes terhelés miatt...azaz 3 kiló túlsúllyal :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:36:06 11.6 08:17 7.24 671 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

10 hozzászólás

Csandy képe

Csandy 4409 napja

hááát igen, a diéta egyik formája sem élvezet, de ezt jól ismerem és tudom, a magas fehérjetartalom miatt nem elsősorban izmot veszit az ember ...nehéz, de kibírható...már látom is a változást :)

pátyalso képe

pátyalso 4409 napja

Ennyi heti kilóméterrel már diéta nélkül lehet fogyni,észszerű táplálkozással. Gratulálok a csúcshódításhoz!

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4410 napja

Gratulálok a futáshoz,de az ilyen "diétáktól"mindig elszörnyedek....

A gond ezekkel,hogy lehet veszítesz pár kilót a testsúlyból,de a szervezet anyagcseréje is lassul vele,és gyengülsz.

Az egyetlen megoldás miként Judit61 is írta a folyamatos rendszeres napi 5-6 kiegyensúlyozott étkezés,és ez mellett hosszabb alacsony intenzítású edzések.Diatetikusok meg csinálják saját maguk a szuper kúráikat....Mind de mind szuper formában is van általában...:-))))

tomcsi képe

tomcsi 4410 napja

fogyókúra...olyan nincs, csak életmódváltás...különben visszajön...viszont ha örömet okoz a hatása mégha röpke is, csináld :-))

Gratula a Csúcsmászáshoz...

milyen ultrán indulsz?

forgi képe

forgi 4410 napja

Triplán nehéz lehetett ez a tegnapi csúcsfutás (diéta, +vízhegyek, meg maga a HEGY). Gratulálok a teljesítésért!

 

RunKa képe

RunKa 4411 napja

Nekem te akkor is egy fénypontos hősnő vagy, nagy hegyeket mozgatsz el, ha éppen úgy akarod :) Most nem akartad, ennyi, viszont megcsináltad és ez volt a célod, meg hogy ott fityegjen a nyakadban ez a bazinagy érem :))

Ugye megszerezzük a jövőévit is ? Meg hát :)

 

Csandy képe

Csandy 4411 napja

köszönöm :) nagy diétázó vagyok sajna. ez már nem az első turbodiétám...nem könnyű, sőőt iszonyú nehéz, de ezt be tudom maradéktalanul tartani, nincs lehetőség az elcsábulásra...folyamatos dietetikusi figyelemmel....benne van minden vitamin, rost, ami kell, csak a rágás hiányzik nagyon, és még a java most jön, a 8-9. nap a legrosszabb, de túlélem :)

judit61 képe

judit61 4411 napja

Ezeknek a fogyókúráknak szerintem sincs semmi értelme. Csak számolni kell a kalóriákat, megfelelően elosztani napi 5-6 részre és az esti órákban már lehetőleg semmit sem enni ! A lényeg a minél több mozgáson van ! És az akaraterő meg is van benned ! Ma Neked is sikerült -:) Gratulálok !

Sneci-ke képe

Sneci-ke 4411 napja

Hát, én nagyon nem tartom jónak ezeket a fogyókúrákat, de hát Te tudod... Mindenesetre gratulálok, hogy emellett is ilyen szépen futottál.

Edina42 képe

Edina42 4411 napja

Hmm fogyókúra!!!!!! Gratulálok a futáshoz :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!