farkass74 futás

2012.05.30 Szerda, 14:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:40:00

Távolság

12 km

Tempó

13:20 p/km (4.50 km/h)

Edzésleírás

Egy kis pályabejárás. Voltam annyira kopasz, hogy víz nélkül mentem ki kb. 30-40-ed magammal. Rögtön kocogással kezdtünk, majd oda érve az egyes állomásokhoz jól elmondták, hogy mit kell ott végrehajtani holnap, majd kocc tovább. Időnként egy kis sétával tarkítottuk a menetet. (Egyetlen akadályt sem küzdöttünk le, csak "szakértettünk".)

Mire visszaértünk már olyan voltam, mint a száraz homok. Felértem a szobámba és szinte húzóra leküldtem kis híján 1,5 liter ásványvizet. Fürdés után azonnal elindultam a városba tésztapartit kerekíteni, meg "vadásztam" a helyi Tescoban némi kiegészítést estére, ill. a holnapi napra.

Már a fürdés során felfigyeltem egy kellemetlen derék-alsóhátizom környéki fájásra, ami kicsit nyugtalanított. Kezeltem hát egy kis sportkrém+bemelegítőkrém kagyvasszal. (Reggelre egész jó lett.)

A várható megméretés már két napja stresszben tartott, ami (látva az akadályok egyikét-másikát) csak fokozódott. Lefekvést követően rendesen éreztem ahogy ver a szívem (emelt alapjáraton) és még egy szúnyog is folyamatosan "riogatott'. Azért csak sikerült valahogy elaludni... és reggel még frissen is ébredtem.        

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:40:00 12 13:20 4.50 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

farkass74 képe

farkass74 4504 napja

Pápa.

ildikó.cs képe

ildikó.cs 4505 napja

Sanyi! Ez a verseny holt volt? Olyan ez a leírás mint az I.M. előtti estétek volt :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!