rambó112 bringázás

2012.05.20 Vasárnap, 12:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:58:14

Távolság

31 km Szint: 400 m

Tempó

01:53 p/km (31.94 km/h)

Edzésleírás

Szép idő,szép környezet,király minőségű út.Ennél több nem is kell egy jó versenyhez.Ragályon volt ma időfutam verseny.Megint elég sokat kellett autóban ülni,amit már most kicsit meg is untam,de jobb mint ha elkéne tekerni :-)
Több mint 60 induló jött össze a mai napon,és elég jó verseny résztvevői lehetett ma a ViniBike.
A pálya emelkedővel kezdődött,majd le-fel le-fel következett.Próbáltam az erőmet okosan beosztani,hogy ne durrogtassak el mindent az elején,hát többé-kevésbé ez össze is jött.
A fordító után nem tetszett a helyzet,úgy éreztem,hogy szembeszél van,és nem tudtam dinamikusan haladni,ráadásúl a hosszú szünetem miatt eléggé fájt a hátsóm,ami megint csak hátráltatott,de toltam neki,ahogy bírtam.
A befutó kicsit veszélyes volt,mert bőven 50 felüli tempós lejtő közepén egy több mint 90 fokos kanyart követően volt a cél,ott keleltt húzni a satut rendesen,hogy ne menjünk el egyenesen.
A rendezőség gondoskodott egy tál gulyásról is,amit mindenki jó ízűen el is fogyasztott a számomra meglepetést hozó eredményhirdetés után.
Kiderült,hogy itt van külön U23-mas korcsoport,ahol 2 lettem.Nem számítottam rá,de természetesen nagyon örültem neki,lett egy baba kulacsom,mert ebből általában hiányom van.
Szuper nap volt,bár sajnáltam,hogy Doki és Marci nem jöhettek el,úgy még jobb lett volna.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:58:14 31 01:53 31.94 400 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!