Mike01 bringázás

2012.05.04 Péntek, 17:29:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:06:08

Távolság

65.05 km Szint: 304 m

Tempó

01:56 p/km (30.94 km/h)

Edzésleírás

Szokásos hétköznapi kör. Albertirsa-Tápiószentmárton-Albertrisa-Cegléd.

Odafele elég kemény pofaszél volt, de azért csak pörgettem és koncentráltam a körkörös egyenletes tekerésre, amivel szépen el is telt az idő és Albertirsa után befordultam oldal-hátszélbe. Jó is volt egy kis lazítás. Aztán el Szentmártonig, ott a túlsó végén visszafordulás és ismét full pofaszél, ráadásul dombokra fel. Kemény volt, de tetszett.

Hazafele összefutottam egy négyes fogattal (benne a főnököm és az új srác meg még két új srác). Tudtam, hogy ők is mennek, de ők teljesen síkon, amit én utálok.

Hát.... Az egyik srác most vett valami Trek-et 650ezer Ft-ért, nem figyeltem milyen gép (de csúnya volt, egyszínű fekete), ami viszont gáz, hogy sportcipőben nyomta a karbonvázas bringát.... Helyi vállalkozó fia. Na de majd belejön.

Budai úttól együtt jöttünk hazafele 5en, elől beszélgettem a főnökömmel, közben jól leszedte az átlagomat ezen kis idő alatt is.

Vasárnap remélhetőleg Achillesszel ismét megyünk Dobogó-kőre. De most Pilisszántó fele, van ott egy durva emelkedő, nehogy már jólessen. :))

(Az eheti résztávos edzés sajnos elmaradt.)

Térképem itt: KLIKK

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:06:08 65.05 01:56 30.94 304 84 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

Fari képe

Fari 4440 napja

a szántói emelkedő az jó,csak elég rövid...valami siratófalnak hívják talán..voltunk ott 2 éve versenyen,ahol a rajt ott volt szántón,de én még pisiltem,amikor ellőtték az élesrajtot(annak ellenére,hogy ugy volt 1percre megállitják majd a sort)én rögtön a dögsorba csatlakoztam be,de élvezetes verseny volt,a másik oldalon volt a csobánkai domb,az is tetszett...asszem 4kört mentünk,én voltam az abszolut utolsó,akit kiengedtek a 4.körre,a végén fél kört kisért a záróautó..ezért kell helyezkedni uti versenyen(nem pisálni)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!