ripetti futás

2012.04.28 Szombat, 11:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:00:00

Távolság

12 km

Tempó

05:00 p/km (12.00 km/h)

Edzésleírás

Sárvári 24-órás OB. Én 12 órás váltóban.

Másodikként kezdtem. Az volt a terv, hogy mindenki fut 60-50-40-30 percet, és ez azért jó, mert majd mindenki lineárisan fingik kifele, és akkor majd milyen jó lesz, hogy egyre kevesebb van. Előző nap le mérgesmadaraztam a telefonomat nullára és mikor kiderült, hogy nincs töltő, akkor már nem tudtam mérni a távolságot és kénytelen voltam arra hagyatkozni, hogy egy kör az állítólag 1030 méter. 

Na mindegy. Ez volt az első Sárvárom és annyit mondhatok, ennél jobb hangulatú verseny nem nagyon létezik. Még talán üti az UB-t is, mert itt mindenki mindig helyben van és bár egy 1 kilis kör a 20. után már nem annyira érdekes, meg minden aszfalthibát előre tudsz, de együtt az egész társaság, és minidg látod a barátokat.

Az első parcell nekem 11-kor kezdődött. Violát váltottam. a futás könnyű volt és gyors. 4:47-es köröket mentem, ami bőven 5 alatti kiliket jelentett. Mivel nem egy egész kilis volt a kör, hanem hozzátettek (természetesen síkon).

Utána, legközelebb 14:50-kor kerölt rám a sor. A bődületes kánikulában  és melegben a kókadozó futók között haladtam, természetesen vánszorogva, ahogy a többiek. Azért 9 kört így is összehoztam 50 perc alatt.

Bonóra várt a sor, de ennél fontosabb, hogy rám pedig a sör. A következő pihenőidőt ugyanis a kerthelyiség pályára néző teraszán töltöttem boldog fogyasztásban. Asztaltársaim váltották egymást, de én maradtam. Ama Wass Albert versbéli kő voltam, aki maradt.  "Tudod a víz szalad, de a kő marad".

A harmadik menet 6-tól volt egy 40 perc. Ekkor már fáradt voltam. 7 karikát hoztam össze. Tanuja voltam amikor Joci barátunk megtört testtel, de talán méginkább megtört lélekkel rogyott le egy lépcsőre, s nem ment tovább. Mindenki sajnálta és egyben b*sztatta. Végül ráunt, és mint egy saját poraiból feltámadó főnix, újra nekiindult. Felemelő és egyben erőt adó élmény volt.

Az utolsó 30 perces run 8:30-tól várt rám. ekkor már elég fáradt voltam. Sajgott a hátam, de fél óra azért csak csak félóra, úgyhogy hamar lement. 5 kör.

A végén, a tök utolsó kört, mármint este 10,kor a zárás előtti utolsó körre Violával csatlakoztam Évához. Be voltunk paráztatva, hogy ha valaki a kör vége felé áll le (vagyis ott éri a záró duda), akkor rohadt sokáig tart, amig a mérőkerék odaér. Nos, egyet mondhatok. Az utolsó 300 métert emberfeletti tempóban, szélvészként megtéve, minden csepp erőnket elhasználva, éppen a dudaszó pillanatában estünk át a célvonalon. Nagyon jól jött ki. Vagyis mi, be.

Maga a verseny egészen csúcsszuper volt. Még nem voltam itt korábban, de ezután mindig akarok menni. Ott volt MJoci, DiliSüni, Ági, az immár egy illusztris klubbeli tagtársként üdvözölt Zsóti, Kiszi bácsi, és még egy csomó más ember, akiket már ismertem korábban, vagy még sose láttam. És az egészben a legjobb az volt, hogy nem volt semmi más dolgunk, csak az, hogy ott legyünk.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:00:00 12 05:00 12.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Nezumi képe

Nezumi 4436 napja

Szóval most elbőgtem magam. Köszi, hogy leírtad, hogy megismerhettem a barátaidat, az egész napot.

cseha képe

cseha 4437 napja

Gratulálok, jól mentetek!:) És jó volt, hogy ott voltatok!!!!!

lapiszorny képe

lapiszorny 4437 napja

Van ami hozzátesz ... van ami elvesz .... természetesen síkon ....
Méltó lett a hírnevéhez a Dickmonster SE (extended edition)...gratulálok!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!