Gandi futás

2012.04.24 Kedd, 10:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:46:17

Távolság

7.8 km

Tempó

05:56 p/km (10.11 km/h)

Edzésleírás

Városliget. A tegnapi 16 kili 6 percesben végre olyan érzést adott a combjaimban, amit a múlt hétfőn vártam: fáradtkásat :-) Aztán elgondolkodtam ezen a 6 perces tempón, különösen, hogy most lesz Sárvár. Még csak 4 éve, hogy sikerült az egyik álmomat ott végrehajtani, 120 kilit lefutni a 12 órán. Bármilyen edzett voltam is akkor, nem volt egyszerű feladat. Én meglehetősen lassú futó vagyok, úgyhogy a tempóval nem tudok menet közben "játszani", az egyetlen "fegyverem" az volt, hogy képes voltam/vagyok/leszek :-) nem lassulni. Olyan egyenletes futásom még azt hiszem soha nem volt, 12 óra, végig egyenletes, nem lassuló 6 percesben. Akkoriban fogalmazódott meg bennem, hogy ezt a bravúrt kellene a 24 óráson is végrehajtani, csak nyilván egy lassabb tempót választva, merthogy sokkal lassabb tempóban is tudok futni, már bizonyítottam :-) Hát ja, én vagyok az a nyuszika, aki most átült az árokpart másik oldalára, és még nagyobb hülyeségeket beszél, mint a múlt héten :-)))

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:46:17 7.8 05:56 10.11 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

szelidlendulet képe

szelidlendulet 4403 napja

Micsoda csodák vannak készülőben :-) Mindenki Sárvárra indul? :-P

 

Hajrá Nektek!

TiGör képe

TiGör 4405 napja

Ha 24 órán be tudod lőni magad egy nem lassuló iramra, az hallod, az nagyon szép lesz! Már előre kíváncsi vagyok! Rem. majd részese lehetek. Lehetőleg a pályán futva. ;)

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4406 napja

Én is jobban szeretek lassan futni mint gyorsan,mert így messzebb lehet jutni....Máramikor legalábbis,most az a messze sem olyan túl sok.Na de azért futogatunk futogatunk,meg emlékezünk a nagy futásokra.Ilyenkor fogja fel igazán az ember,hogy akkor mekkorát teljesített.

Megjósolom,nem kellenek évek hozzá,hogy újra dobjál valami nagyot...ha más nem a hullahoppot,mert nem akar lemenni az utolsó fölös centi a derekadról..:-))

Egs!

Gandi képe

Gandi 4406 napja

Óh Edit, ez még nem jövőre lesz, hanem még néhány év :-) De ahogy elnézlek, én fogok a Te nyomodban loholni, mert sosem hozom be ezt a lemaradást :-)

mateve képe

mateve 4406 napja

Jövőre ott loholok Sárváron 24 órán keresztül a nyomodban...:))) Igazi, komoly nyúl leszel ;-)

Egészségedre a futit!

Gandi képe

Gandi 4406 napja

Látod Zita, Te voltál abban a gépezetben az egyik porszem :-)

Judit, türelem, nem kell irigykedni, őszre már kizöldül a futónaplód :-) Segítségem van most igen, Ala, nincs épp munkája, pang az építőipar. Azért reméljük hamarosan lesz valami, addig meg élvezkedünk a fene nagy szabadságban :-)

tvjudit képe

tvjudit 4406 napja

Már én is szövöegetem az álmokat, pedig még pocakos vagyok. De az álmok kellenek, szerintem általuk is jobbá válhatunk. Apropó, mostanában hogy-hogy napközben adódnak Ircsi-mentes alkalmak? Akadt valami segítséged? Ja és tök jó, hogy mostanában ilyen sokat futsz. 10 alatt nem igen indulsz már neki. (Kici irigy kiszmama :-)

runing képe

runing 4406 napja

juj, de jó, hogy  "részese" lehettem annak a 12 órás futásodnak. Nyuszika :-)))...tényleg remekül mentél...:-) 

nemsokára elkezdődhet a "hülyeséged" megvalósítása! Egészségedre!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!