Dex futás

2012.04.18 Szerda, 12:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:37:30

Távolság

6 km

Tempó

06:15 p/km (9.60 km/h)

Pulzus

Átlag
141
Minimum
0
Maximum
153

Edzésleírás

Pályán futottam. Meglepődtem, hogy a pulzus most is magas volt. Akkor tehát az a 2-2,5hét kihagyás nem múlik el nyomtalanul, még ha múlt héten már próbálkoztam is mozgással. És érzésre is így esett. Levegőt is "kapkodtam" nem csukott szájjal kocogtam. Meg a testem is olyan fáradt volt, főleg a kezek. Lehet a tegnapi úszás még is lefárasztott? Pluszban estére a fejem is megfájdult és éjszaka fel is ébredtem 1x hogy fáj.. front? vagy más? Egyedül a lábaim akartak volna menni. Gyorsabban és többet is. De nem akartam, mert múlt héten 6kilit egybe nem is futottam, most meg igen, pluszban a tempó is jobb volt. Fura erre a tempóra ezt írni, de ez van :) Emellett a cipőmbe tettem szilikonos sarokemelőt (régről volt). Így vmi szenzációs lett a cipő. Nem tudom még pontosan hogy milyen cipő kell a lábamnak, de ezzel a megemelt puha sarokkal nagyon kényelmes lett. Achillesem nem is éreztem egyáltalán, de még a combhajlatban sem éreztem a csomót, amit még vasárnap is!! Lehet ki kellett volna venni pár körre a sarokemelőt, hogy ennek köszönhetem-e. Szóval pozitív futás volt. Héten maradok a 6kilinél és a 6percesnél lassabb iramnál. Összesen 3futást tervezek.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:37:30 6 06:15 9.60 0 0 153 141
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Dex képe

Dex 4541 napja

Köszi,de az túlzás hogy megy, inkább elkezdtem és próbálok türelmes lenni :) Bár mindig olyankor megyek futni mikor kevesen vagy senki sincs a pályán, így nem zavar, hogy lassú vagyok..

Pulzust azt csak mérem, hogy ide fel tudjam azt is tölteni, de nem foglalkozok vele. Akkor látnám értelmét, ha erőnléttel lenne gond. De most épp hogy a tempót kell figyelnem, mert azzal erőltetem túl a lábam. Egyébként régen csak pulzus alapján edzettem, de az most nem hiányzik :)

monique képe

monique 4541 napja

ühüm, sajnos nekem már 1 hét kihagyás is számít. tipikus ilyenkor, hogy a lábak pihentek de a pulzus nem=)) örülök h megy a futás :))

apropos mennyire használsz alapból pulzuskontrollt? sztem érdemes lenne ha alapból hajlamos vagy elszaladni a dolgokat (régen én is hajlamos voltam).

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!