ripetti futás

2012.04.11 Szerda, 19:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

5.3 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Beac. Nem is tudom, minek nevezzem. Bonoval és Katkával. Katka 3 kört tud állítólag egyben futni. Eleve úgy kezdődött, hogy otthon véletlenül beleültem egy üres tányérba. Fájt a fenekem. Aztán lementem futni velük, ami úgy nézett ki, hogy 200m kocogás, 200m séta. Aztán valahogy mégis futottunk 3 kört egyben, de ehhez az kellett, hogy én háttal fussak előttük és Depeche Mode számokat énekeljek. (A háttal futást még Mirácskától tanultam annak idején).

Nem melleseleg fontos még, hogy végül bekerülhettem Bono gatyájába, mert tőle kaptam kipróbálásra egy nadrágot, mert neki nagy volt. Hát nekem is nagy volt, úgyhogy a hátrafelé futás és az éneklés közben még végig fognom is kellett, hogy ne csússzon le. De még így is végig beszart érzésem volt.

Aztán bementunk a BEAC büfébe és ittunk némi frissítőt. Én kitaláltam, hogy visszadom a nagygatyát a kutyának, de nem akartam szarozni, és a BEAC egy félreeső, homályos és kies részén levettem. Azt gondoltam, hogy simán hazafutrok alsógatyában, hiszen kb 2 perc. Este, sötétben.

Na mikor letoltam rögtön kiesett belőle egy szeletelt kenyér, ami végig a fenekemre volt tapadva. Mégsem volt üres az a tányér az elején. Ezért is lehetett beszart futásom.

Aztán sunyítva elfutottam, de alig mentem át a Bogdánfin, mikor nevemen szólítottak. Edzőbá és Julcsi. Pont ott pakoltak a kocsiba. Rögtön figyelmeztettek, hogy a seggemről leesett kenyér valszeg nutellás volt, mert hatalmas barna folt van, amúgy elegéns Tono márkájú alsónadrágom hátulján.

Mivel lényegében mindegy volt már, mit teszek, kellemesen elbeszélgettünk. Én nutellás alsónadrágban, ők meg csak úgy. Később, hogy teljes legyen a kép, még kijött utánam Bonó és Katka is. Bár nem jelezték, azért láttam, hogy nutellás alfelem az ő figyelmüket sem kerülte el.

Így ért véget, e kellemes este. 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 5.3 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

-Mariann- képe

-Mariann- 4455 napja

Elolvastam az utóbbi pár beszámolód, de ennél már körbe ért a szám a fejemen. :D

Nezumi képe

Nezumi 4455 napja

Nagyon hangosan mosolyogtam.

necromedve képe

necromedve 4455 napja

Ez 6 csillagot is megérdemelne. :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!