teadrop extrém sport

2012.03.31 Szombat, 08:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

10:00:00

Edzésleírás

III. Universitas Kupa

rengeteg induló, 7 kategória, szuper utak, tökéletes szervezés:-)))))

részemről:

1. selejtező út (almazöld) - az átmászásnál apró malőr, túlságosan rágugoltam a jobb sarkamra, "beakadt" a térdem, nem bírtam mozdulni...ennyi volt (sérülés:jobb bokámat beütöttem az élbe)

2. selejtező út (kék) - kis fogások az egyenes falon, nem is nézem hogyan ásszák a többiek, szüleimmel beszélgetek, akik beugrottak kicsit a terembe, h lássanak, ha már Győrben vannak. A kunsztot a tetejére várom, ehhez képest beszálltam az útba, továbbnyúltam, majd balettoztam egy darabig azon a 6 fogáson, de egyik kombinációból sem tudtam elindulni, így leestem...ennyire béna lennék? (sérülés:bal alkar beütve egy fogásba, fáj minden mozdulat)

3. selejtező út (zöld) - nem vártam már magamtól semmit, tudtam, h azért erős vagyok, de úgy látszik a koncentrációm nem az igazi, plusz ugye fájt az alkarom, ez az út pedig igénybeveszi. No mindegy, elindultam, és csodák csodája, feljutottam az utsó előtti fgásig, ahova úgy kellett (volna) befeszítenem a kezem, h feszül az alkar, és statikusan megnyúlni a top-ot, de éreztem, h nem fog menni, így ugrottam inkább. Megérintettem a top-ot...alakul a formám, úgy látszik mégis tudok mászni, ha figyelek:-) (sérülés:nem lett új :-) )

a döntő előtt psziché erősítésként megnéztem a kék utat toprope, hát elég necces volt, de végül átmásztam az alját, a közepén lecsúszott a lábam (a mumuson túl voltam-lanyhult a koncentráció) viszont a kunsztnak várt top fogást sztem túlmisztifikálták, de azért persze nem volt olyan egyértelmű, de aki odáig felment és ügyes, az ezt is megoldja (pl. azok akik OS megmászták:-) )

A DÖNTŐ (sárga+plafon sárga) - A lányok közül,én másztam először(fordított erősorrend, örültem, h egyáltalán bejutottam), izolációból. Kicsit féltem, kicsit be akartam bizonyítani, h én jobb mászó vagyok, mint amilyennek látszom a selejtezők alapján, de tudtam, h ez nem lesz könnyű. A tapsok és az izolált haladó fiúk gyors fogyásából ítélve nem sokan jutottak fel a plafonra. Ráadásul Apa visszajött megnézni.

Tetszett az út, feljutottam a standig,okosan akasztottam, biztos fogásokból, nem volt megingás, csak eléggé elfáradtam, nagyon alkaros a fal, meg ugye fájt is a kezem az bütéstől. Próbáltam a standban pihenni, de hát azt sem lehet a végtelenségig húzni, úgyh nekirugaszkodtam, de sajna elfogyott a kraft, egyet (?) akasztottam, kimásztam a plafonra, de a nagy fogást már nem értem el, lepottyantam...utána végignéztem a többieket, a többség a felénél potyogott, meg mondták, h a fiúkat is szórta rendesen az út. Abszolútban 2.lettem volna, viszont a külön "nyílt" kategória miatt megnyertem a versenyt! :-)) Erre aztán a 2.selejtező után nem számítottam, és igazán nem is tudtam örülni, mert amit ott produkáltam az kritikán aluli (vagy nagyon peches) volt. No persze összességében véve elégedett vagyok, úgymond szépítettem, sőt a buli hevében megkaptam vkitől, h baromi jól másztam:-))

 

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
10:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

teadrop képe

teadrop 4437 napja

köszi:-)

jók voltak az utak:-) no meg a szervezés..:-)

bfeco képe

bfeco 4437 napja

Ügyes voltál! Gratula!

 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!