2012.04.01 Vasárnap, 11:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:19:01

Távolság

21 km

Tempó

03:46 p/km (15.95 km/h)

Edzésleírás

Pár héttel ezelőtt hatalmas terveket szövögetve vártam a Vivicittát. Tudtam, hogy mivel tavasz elején járunk, a hőmérséklet most lesz a legideálisabb számomra, mivel köztudottan nem bírom a meleget. Ezzel
nem is volt baj, mert kellemes 11 fok (bocs Szabi) fogadott bennünket. DE aztán két hete jött a (nem volt olyan)SzuperBalaton. Ez a csodálatos(nak nem nevezhető) esemény olyan tartalékokat vett ki
belőlem, amikről csak sejtésem volt, hogy rendelkezem velük. Utána múlt hét kedden még volt egy jó Jánoshegy. Itt már érzetem, hogy fáj a torkom, aztán egy hét betegség és antibiotikum parti következett. Most kedden már mentem futni, de éreztem, hogy gyenge vagyok. Igazából örültem, hogy tudok menni... Ezen a héten kezdtem összeszedni magam, de a vasárnapi versenyt amolyan visszarázónak szántam.
Danival megbeszéltünk egy 1:20-24-es tempót. Természetesen a rajtnál nem sikerült összefutni :) Így tehát Petivel és Petivel kezdtük meg a 21 kilis etapot. Aztán elmentem Petivel Petitől. Leértünk a
hídról, és egész jól esett a futás, de tudtam, hogy óvatosnak kell lennem. Egyszercsak a távolban megpillantottam Pierre tűzpiros felsőjét, és vérszemet kaptam. Megpróbáltam felfutni rá, de inkább csak tartani tudtam a jópárszáz méteres különbséget. Beálltam egy kényelmes tempóba, valahol az első 10-ben voltam. Minden szép és jó volt az első fordítóig. Itt nem nagy meglepetésre sikerült szembe kapni a kellemes orkánt. Felfutottam egy kettes bojra, és én voltam a szerencsés aki szélárnyékot nyújtott kis csapatunknak 3 hídon keresztül. Itt nagyon elfáradtam a szélmalomharcban. Táv közben láttam Szabi és Pierre hatalmas futását, remélem hallották a szurkolást :) A második fordító után Ati elment mellettem, ekkorra más eléggé kivoltam. Ismét összeeresztettek a 12 kilis mezőnnyel, ezért a hídon a kocsik mellett kellett futnunk. Volt még valaki aki hasonlóan gondolkodott, ez nem más volt mint a BSI-s motoros, akinek sikerült bevágnia elém. Ezúton szeretnék gratulálni nekik... Végül az időm 1.19:01 lett, hatalmas öröm végre 1:20 belül :) Annak ellenére, hogy nagyon elfáradtam, ez egy elég nagy lökést adott most. Minden Gepárd nagyon jól szerepelt, ezúton is szeretnék nekik gratulálni!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:19:01 21 03:46 15.95 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

Julcs képe

Julcs 4445 napja

Te csak Petikkel szeretsz futni Levi? :)) Gratulálok, betegség után is sikerült 1:20 alá menni, ez volt a terv... mission completed-jó voltál!!

énténylegnemfázom képe

énténylegnemfázom 4445 napja

Én is gratulálok neked! Most már nyílt titok hogy, csak azért indultam el, hogy irhassak ide :)

Gebregab képe

Gebregab 4445 napja

Szép futás, remek, fordulatokban gazdag edzésleírással. Már csak ezért is érdemes volt! :))) (tudtam, hogy jól fogsz futni, a szembeszél meg ilyen széles vállakkal különösen nehéz lehetett :D)

énténylegnemfázom képe

énténylegnemfázom 4445 napja

Én is neked! Neked szívesebben fogtam volna :)

Pierre képe

Pierre 4445 napja

Gratulálok! Nagyon szép futás, kár, hogy ott nem értél utol, mert nekem is jól jött volna valaki, aki fogja a szelet. :))

énténylegnemfázom képe

énténylegnemfázom 4445 napja

köszönöm :)

borlali képe

borlali 4445 napja

Gratulálok Levi! Már nagyon érett ez a futás Neked!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!