nell1 futás

2012.03.25 Vasárnap, 17:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:57:17

Távolság

8 km Szint: 7 m

Tempó

07:10 p/km (8.38 km/h)

Edzésleírás

Rájöttem 1-2 dologra, volt egy órám gondolkozni :-)

1. Valami egyensúlyt kell találnom a kert és a futás között. Tegnap akartam futni, de ugye a szokásos bevásárlás-főzés-mosás-takarítás után kert, kert, kert, aztán te jó ég már ennyi az idő???? Elfelejtettem futni menni! Úgyhogy ma nagyon figyeltem! Hiába, a kert a másik nagy szerelem, eddig az volt a kikapcsolódás, pihenés, feszültséglevezetés, tavaly persze, mikor futni kezdtem kicsit elhanyagoltam. De most, így tavasszal már a kertre is ki vagyok éhezve, de itt a futás is, azt is megszerettem, hát egyensúlyt kell találni. És persze úgy, hogy ne menjen a család rovására! Na, valahogy majd lesz.

2. Öregszem. Szerintem nem volt meleg a 21 fok, az pont megfelelő, sőt, hosszú ujjúban ugrottam el vásárolni is, úgy volt kellemes. A meleggel soha nem volt problémám, bírtam jól, a hidegtől szoktam szenvedni. Nekem mindig a 30 fok körüli hőmérséklet volt az igazi. 1-2 éve vettem észre, hogy időnként melegem van már így 30 foknál. Tavaly nyáron pedig nehéz volt futni, mikor 30-35 fok volt. És most is nehéz volt. Pedig ez nekem nem meleg! De úgy tűnik, futni igen. Hát, ezért gondolom, hogy öregszem, egyre jobban érzem a meleget. Fura. Az is fura, hogy a hideget viszont még mindig nem bírom. Fáj. 

No, mindegy. A lényeg, hogy nehezen ment a mai futás, 1 órát akartam, de már fél óránál megfordult a fejemben, hogy elég. De azért kitartottam. Csak amikor kimásztam a zuhany alól, akkor éreztem, hogy mégiscsak jó volt ez! Úgyhogy jó :-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:57:17 8 07:10 8.38 7 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

nell1 képe

nell1 4445 napja

Hobbi, 450 m2, csak virágok, dísznövények, bokrok, évelők.... meg néhény tő paradicsom lesz majd, az szokott lenni, szeretjük, és elférnek a virágok között. :-)

Tündüs képe

Tündüs 4445 napja

Nem nézem meg mennyi idős is vagy, mert lehet elrivom magam..úgy emlékszem..öreg az öreganyád tudod!!

Kertből nekem is jut, de azért utazni kell anyumékhoz, próbálom majd  a hétvégi hosszúkat bepasszítani, nem lesz egyszerű...de milyen jó lesz majd  a friss zöldségeket hazahozni. Milyen kerted van, zöldséges v. hobbi ?

anna2210 képe

anna2210 4446 napja

Hú, továbbra is irigy :)

nell1 képe

nell1 4447 napja

Na jó :-) akkor úgy mondom, kezdek felnőni :-)

RunKa képe

RunKa 4447 napja

A meleggel én is így vagyok, amennyire szerettem fiatal koromban, annyira nem szeretem már, főleg futás közben. Azért ha futsz, akkor a hőmérséklethez adj hozzá még 6-7 fokot. Én viszont imádok hidegben futni ::)))

Biztos még nem szoktuk meg ezt a nagy meleget, mégis csak márcuis van !

Viszont klasszat futottál !!!!!!!!!!!!!!

Briel képe

Briel 4447 napja

Na ne izélj már ezzel az öregszemmel! Mingyá megmérgelődöm! :))) A napos meleghez is hozzá kell szokni, figyeld meg, hgoy augusztusban a 21 fokot direkt hűvösnek fogod érezni! :)))) És engedd meg magadnak azt az opciót is, hogy fáradt vagy. Szerintem jól futottál, egészségedre!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!