rambó112 bringázás

2012.03.18 Vasárnap, 11:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:00:00

Távolság

76 km

Tempó

01:35 p/km (38.00 km/h)

Edzésleírás

Debreceni évadnnyitó


Jó idő volt ma,így a versenyen is a szokottnál többen indultak,nagy mezőny jött össze a 80km-es távra.A szél az ugye rendületlenűl fújt,ami nem nagyon esett jól senkinek sem.A Panoráma út minősége még mindíg rossz,rengeteg a kátyú és a kis hupli ami jó ugratási lehetőséget nyújt,főleg 40 felett.
A vesrenyre nem érkeztem túl nagy reményekkel,a versenyt megelőző edzéseken valahogy nem éreztem túl jól magamat.Ennek ellenére úgy érzem,hogy nem ment ma rosszul,bírtam a tempót.Volt sok szökési kísérlet,veszélyes helyzetek,szóval nem unatkozott senki.A verseny felénél jöttem előrébb és akkor vezettem én is és fogtuk a szökéseket. A végére azért elfáradtam,de még egy szökést ott is megfogtunk.A befutónál kicsit beragadtam Marci mögé,ő is elfáradt,sokat ment elől,de Zsolti így is meg tudta nyerni a mezőnyhajrát.
Összességében jó verseny volt,szerencsére nem volt bukás a mezőnyben,de a szökésben valaki felborult,őt a mentő vitte el,elég csúnyán összetörte magát.Luigi is összehozott egy bukást,de szerencsére nem lett komoly baja,így a nyiregyiek egyben hazaértek.
Elkezdődött a 2012-es szezon-->  GO ViniBike !! 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:00:00 80 01:30 40.00 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!