yoyo futás

2012.02.26 Vasárnap, 10:05:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:03:00

Távolság

22.4 km Szint: 925 m

Tempó

08:10 p/km (7.34 km/h)

Edzésleírás

A tegnapi edzésemhez beírtam,hogy ma tervezek egy 20-22 kilis futit a fődemen ,és hát ganki olvasott a sorok közt,és ki jött hozzám futni.  Gondoltam ha már ennyi akkor az egy szép kör legyen .

A Szénással kezdtünk,mer minden út ugye oda vezet ;) nnen le a Hosszú-árokba,majd megkérdeztem gankit,ha elviszem egy szép helyre bevállaja -e a kicsit durva lejövetelt..Így kerültünk a Disznófőre ,a nap sütött ránk,és a nagy fehér felhők jöttek mentek felettünk . lesz kép ...Mondtam gankinak,hogy szivesen elhoznám ide a Szeszt sötétbe :)

Leértünk a Kőris -völgybe ,majd éles balossal a Boróka-árok felé futottunk ,itt láttuk meg a kb 15 fős muflon csordát,és mire elővettem bekapcsoltam a telómat ,addigra átszaladtak előttünk.. Kilómétereken keresztül bántott,aztán elhagytuk a kertkaput vagyis a Diplomás területet,és futottunk az Ezüst-rét felé ,,nem sokkal a rét után Maksa Zoltán  humorista jött velünk szembe,,ganki szerint is ő volt ,köszönt isz ,,,,Egyébként senkivel nem taliztunk ,,magunk voltunk és az erdő állatai muflonjai :/ Megkerültük a Zajnát-hegy tömbjét,és feltünt a távoli Mesze-hegy . Messziről látszott az ösvény ahol majd felmegyünk..Ganki naon megörült,hogy gyakorolhat a Dupla élmény TF ra  :P

A  Meszes-hegyen ettünk egy egy csokit ,majd mondtam gankinak,hogy mutatok még egy szép kilátást,de nem is akartam én Ilonkához átmenn tényleg i,csak így alakult ,hogy megkívántuk a völgyet lefele :)

Cseresznyés-völgyhöz lefelé igen sima út vezet ..Igazi Terepfutász :))

Mikor leértünk a völgybe ott volt a nyomorult 3 soros  villanypásztor,de mivel a BHTCSn  is itt vót,és nem csípett  meg ,mondtam gankinak menjen  nyugodtan előre ..De én nem merek yoyoka ,De nem bánt cillagom  hidd el mondtam neki,, mutatom hogy kell nézd ? és átbújtam a középső és felső sor között.

Bazzzz akkorát baszott a hátamra,hogy megrázkódott a testem :)) ganki sikoltozott,én nemkevésbé,,úgy maradtam 1 lábbal odaát a másik lábam ideát hátam felett a drót. Nem mozdultam,,vártam a csodát . próbáltam áthúzni a másik lábamat is..ekkor megin megcípett,és csattogott is a szaros drót :)) húúúbakkerdeszarérzésvót,,próbáltam vissza mászni de nem mertem,amolyan itt is ott is vagyok pozició vót..ganki fogott egy botot,de mondtam lehet hogy megcsípi ezért nem cinálta inkább,hogy felemeli nekem a drótot..Segített navigálni inkább ,és vissza bújtam ügyesen a Cseresznyés-árokba. Ilonka így kimaradt jajdesajnálompedig :P

De ez a rész is szép volt,így haladtunk felfelé Elhagytuk az Éles-kő tömbjét ,és egészen a Cseres-erdő felé kocogtunk ,majd kiértünk a Széltörés-erdőhöz ahol egy jégesőbe szaladtunk bele,meg 5 lóba ..hejj de élveztük annyira szép tud lenni ez is Nem ? De :)

A Nyerges dűlőről ráláttunk a Nagy-szénásra ahol pediglen sütött a nap bizony ,miközben minket vert a kemény jégdara. :)

De szép volt ez is :) Majd kiértünk az aszfaltútra,és csapattunk tovább a cukrászda felé .

csak kár,hogy elhagytam a zoknimból egy ötszázast,így ganki hívott meg a kedvenc képviselő fánkomra,amit mindketten nagyon is megérdemeltünk ugye gankikám :) kösy a futit,,egy élmény vót !

 

Egy másikfajta beszámoló is készült , a szép  Terepfutásról :))

 

https://picasaweb.google.com/116835905311387432539/TerepfutasGankival?authkey=Gv1sRgCNi2j6Ovy4CPaA

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:03:00 22.4 08:10 7.34 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

24 hozzászólás

yoyo képe

yoyo 4467 napja

ááááááá hüjjjjeeeee sírok  :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 

pátyalso képe

pátyalso 4468 napja

Kérem fogadja őszinte!! tiszteletem,hogy a százévenkénti egyszeri eseményt,hogy egykupacban pá/r3szor5 /muflony személyesen megszemlélhette a helyszínen:-)))))),és ettől úgy meghatódott,hogy felakadt a drótokon.Ilonka meg azóta is csak várja,várja ,várja......:PPPPPP

P.S.:A mulonyoktól való könnyekig meghatódás tócsát képez magunk előtt,és ez vezeti az áramot!!!!:DDDDDD

yoyo képe

yoyo 4468 napja

neadróthozszójjjáhozzááá hanem ,hogy mennyi vót a muflon :PPP  Mer ugye yoyokát lehet cukkolni a vadakkal ,,hogy bibi én ennyi meg annyit láttam,,na tessék most itt vót  a rengeteg vad  .De nem...Zolinak  a drót a lényeg :)

lehet én gyáva vagyok ,de te meg irigy irigy a muflonjaimra  :PPPPP

 

pátyalso képe

pátyalso 4468 napja

Ilonkánál én nem jártam,mert a dróttól meghátráltam! Gyáva,Gyáva:)))) Egs!

Mamba képe

Mamba 4471 napja

Yoyoka! Ha nem szólsz, lecsúszunk a mocárról. :o) Hálás köszönet! :o) Jön Pötyi megint. Bozótkának is leadtam a drótot. Jön Jánoska Laci is, mint új fiú, aztán ott lesz Kacsa, a mászós barátunk, őt is beneveztük, de ő még nem tudja, mert Marokkóba van. :DD És Baddi is jön, természetesen. :)

yoyo képe

yoyo 4471 napja

már Mariann is szólt ..  ide teszem hátha jó

Maksa bottal nyomta markykám ,amúgy nordikolt :)

 

..https://picasaweb.google.com/116835905311387432539/TerepfutasGankival20120226?authkey=Gv1sRgCLjc_rH25raGjwE

marky képe

marky 4471 napja

Szép szintet toltatok! Befostam a villanypásztor sztorin Yoyi! Baromira sajnálom hogy nem láthattam :)) Maksa is terepfut? :P
működik ez a picasaweb kép cucc? én nem látom!

yoyo képe

yoyo 4472 napja

Kösy mindenkinek !

Örülök,hogy vidám perceket szerezhettünk nektek,,főleg Bökinek ugye :))  ez durvább vót cillagom ,mint mikor a piros 85ön megcapott a drót,,itt nem vót könnyű  menekvés :))) 

Böki képe

Böki 4472 napja

:DD

Cillagom, neked ez a hobbid, hogy rázatod magad a villanypásztorral? A terepfutás már nem ad elég adrenalint, valamivel überelni kell, mi? :D

3 percig fetrengtem a röhögéstől a szőnyegen, mikor elolvastam, aztán még 2 percig, ahogy eszembe jutott a Piroson végrehajtott akciód... :o)))

tvjudit képe

tvjudit 4472 napja

Nagyon jók a képek, jókat mosolyogtam a kommenteken, akárcsak az edzésleíráson. Ügyesek vagytok lányok, Yoyoka Te pedig klasszis navigátor.

Huszárlány képe

Huszárlány 4472 napja

Klasszak a képek! Köszi az élményt! Egs!

-Mariann- képe

-Mariann- 4472 napja

5 cillag! :) Yo-yoook a képek!  ;-)

Tutu képe

Tutu 4472 napja

Hát fetrengtünk a röhögéstől Cillagom! (Böki szó szerint is) :))) A képeket végignézve és a kommentjeidet olvasva, látszik mekkora élmény lehetett ez a futás. :) Gratula nektek! :)

Sneci-ke képe

Sneci-ke 4472 napja

izgalmasra sikeredett ez a futás, nagy grat

Mamba képe

Mamba 4472 napja

Gyönyörű ,,terepfutász" :o) Gratulálok nektek! Gondoltam rátok kicsit a 4 fal között. :o) Szép időtök is volt.

Boszi72 képe

Boszi72 4472 napja

Szuper lehetett és Te tényleg semmitől nem félsz Yoyo! Villanypásztorhoz egyszer én is hozzáértem a Börzsönyben, azóta ügyesen kerülöm. Gratulálok, irigylésreméltó futás!

Levicopter képe

Levicopter 4472 napja

Jó csapat, jó futás !! Egészségedre !!

cica66 képe

cica66 4472 napja

Jó kis túrafutás volt ez!!!Gratula!!!

yoyo képe

yoyo 4472 napja

Palika adtál cillagot ? vagy azt is sajnálod mint azt az 1 azaz egy db  képviselő fánkot :PP

 

na és a gyilkosos gankikámm,nekem az teccet inkább :))

kösy mindenkinek !

tomator képe

tomator 4472 napja

Gratulálok a futáshoz és a képekehez is! Szép helyeken jártatok!

kkoos képe

kkoos 4472 napja

Granulálok Yoyo a villanypásztor leckéhez. Nagyon jó útvonalat választottál. Mint mindig :)

nedus képe

nedus 4472 napja

Egészségetekre Csajok !! Jókat nyomtok !!

ganki képe

ganki 4472 napja

Hát be@rtam a röhögéstől, ahogy a villanypásztoros sztorit leírtad...:) Köszi a futit, egy élmény volt.

P. képe

P. 4472 napja

Így járnak azok, akik giccses színfalak között muflonra vadásznak!!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!