zozo.m futás

2012.02.21 Kedd, 18:44:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:22:54

Távolság

14.87 km

Tempó

05:34 p/km (10.76 km/h)

Pulzus

Átlag
156
Minimum
0
Maximum
189

Edzésleírás

Óbudai Tempós Élményfutás!

Szokásos kifutás - bemelegítős tempóban - a Fő térre, ahol Gyuri elmondta a tervet. Irány a Sziget, ahol már várt ránk Laca. Egy kis újabb bemelegítés a sorompóig, aztán jöhetett 2 tempós lámpaoszlop, és 2 lazább.

kb a Palatinusnál kicsit elengedtük már Lacát és Ákit, bár a MACnál még sikerült beérni Őket. Utána már csak ketten futottunk, ha jól tudom Zolival. Beszélgetés nuku, örültem, hogy valahogy bírok levegőt venni. Nagyon hoszúnak tűnt a Sziget visszafelé.

Miután beértünk, feltöltöttük a tüdőnket, amíg a többiek meg nem érkezett. Le a kalappal Dizs előtt, aki szinte egyedül csinálta végig a játékot. Szerintem úgy nehezebb.

Ezt követően ketté oszlott a csapat valaki hazafelé futott, a többiekkel mentünk még egy laza kört, amelynek a vége már nem laza volt. Búcsúzás, majd kényelmes tempóban haza. Mondjuk nem úgy ahogy szoktam, annál gyorsabban. Nem volt 15 kili, de kivételesen nem bántam meg.

Erre az edzésre mondjuk azt, hogy áááááá.
Laca: "3. ilyen után meg sem fogjuk ezt érezni". Őszinte leszek, ha csak 6 alkalomra jön össze ez az érzés, már akkor jó lesz. :)

Köszönöm ezt a kis edzést Gyurinak és Lacának!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:21:54 14.87 05:30 10.89 0 0 189 156
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

kiscsoki képe

kiscsoki 4507 napja

egyedül nem lett volna lelkierőm ilyen tempóval kínozni magam :-) de társaságban valahogy tovább feszegetem a határokat, köszi a társaságot!

galagyuri képe

galagyuri 4508 napja

Ez tenyleg egy jo edzes! Es le a kalappal elotted, ilyen napok utan! Ha pihentebb lennel sokkal jobban esne, de lesz majd olyan is. Orulok ha tetszett...van meg par tuti modszerunk! :o)

dizs007 képe

dizs007 4508 napja

Próbáltam veletek tartani, de az elején én még nem voltam bemelegedve ezért jónak láttam leváltani. Utána a visszafelében már kb mentem a ti tempótokat mert nagyon nem távolodtatok, de azért felfutni sem volt opció. Kemény edzés volt, élveztem.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!